Itt a start időpontja, impozáns listával kezdődik az HBO Max európai felvezetése

A WarnerMedia mai bejelentése szerint az HBO Max 39 latin-amerikai és karibi országbanindul el júniusban, majd ezt követően Európában, így az északi, a spanyol, a közép-európai (köztük Magyarország) és a portugál meglévő HBO márkájú (nálunk HBO GO) streaming szolgáltatásokat fogják átváltani a teljesen önálló HBO Max platformra.

Már a bevezetésről készül videó is meglehetősen impozáns, hiszen a Mátrix, a A Gyűrűk ura valamint a Jóbarátok mellett a Trónok harca spin-off sorozattal, a House of the Dragon felvezetőjével hirdeti magát a szolgáltatás, és az előzetesek között szerepel több klasszikus is, mint az 1939-es Óz, a csodák csodája vagy Mel Gibsonnal a Mad Max is.

A tájékoztatás szerint az új szolgáltatás – köztük Magyarországon is egy új HBO Max alkalmazáson keresztül lesz elérhető, ami azt jelenti, hogy a meglévő közvetlen HBO GO előfizetők, valamint a disztribúciós partnereknél előfizető nézők azonnali hozzáférést kapnak az HBO Max applikációhoz illetve annak műsortárához, az amerikai műsortárhoz hasonló színvonalban. A meglévő HBO GO szolgáltatás Latin-Amerikában és a Karib-térségben megszűnik, európai helyzetéről viszont még nem kaptam információt, ahogy arról sem tudok, hogy mi lesz a sorsa az HBO Europe prémium televíziós vállalattal, ami vélhetően fokozatosan megszűnik. Ha hinni lehet a sajtóban megjelent információknak, a WarnerMedia az Egyesült Államokban elérhető HBO Max-hez hasonló élményt ígér valamennyi előfizetőknek.  

A júniusi dél-amerikai bevezetési hullám során Argentína, Aruba, a Brit Virgin-szigetek, Bahama-szigetek, Barbados, Belize, Bolívia, Brazília, Kajmán-szigetek, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Curacao, Dominika, Dominikai Köztársaság, Ecuador, El Salvador, Grenada, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Jamaica, Mexikó, Montserrat, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, St. Kitts és Nevis, St. Lucia, St. Vincent, Suriname, Trinidad és Tobago, Turks and Caicos, Uruguay és Venezuela kap HBO Max-et, és csak ez után indul meg az európai, azon belül is a magyar HBO Max bevezetése.

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#WarneMedia #HBOMax #HBOZóna

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.