function wpb_exclude_from_feed($query) { if ($query->is_feed() ) { $query->set('post__not_in', array(14805461,14808847,14808872,14808877,14808899)); } } add_action('pre_get_posts', 'wpb_exclude_from_feed');

Kiemelt témák: Netflix szeptember I Disney+ szeptember | SkyShowtime szeptember I Streaming Week 35 I Távozó tartalmak

Hírek és streaming premierek összefoglaló -6. hét

Ebben az összefoglalóban jól átlátható formában tudjátok elolvasni az adott hét valamennyi filmes- és sorozatos hírét és streaming újdonságait. Ha lemaradtatok a fejleményekről, hogy milyen tartalmakat vásároltak a streaming-, illetve tévés szolgáltatók a műsortárjaikba, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a jövőben vagy mik a digitális televíziózás legfrissebb hírei, akkor most egyben elolvashatjátok.

A cikk folyamatosan frissül, így a teljes heti kínálat vasárnap délután tekinthető „kész” állapotban – viszont ezzel párhuzamosan a háttérben folyamatosan készülnek az újdonságok. Ahogy eddig megszokhattátok, a Műsoron.hu Facebook oldalán mindenről a lehető leggyorsabban beszámolok, ez a cikk pedig minden héten a hírek és újdonságok szerkesztett kivonatát jelenti.

A hírek egy részét még elolvashatjátok a péntekenként e-mail formában érkező Hurrápéntek hírlevélben is, amire itt tudtok feliratkozni.

Előző (5.) hét összefoglalója:

Hírek és streaming premierek összefoglaló -5. hét

Hétfő

Megjelent a Paramount Plus első Original teasere, a Kevin Costner-féle Yellowstone előzménysorozata Y:1883. Ugyan hazánkban már ismerős a nem közvetlen előfizetéses platform a Telekomnál található szintén Paramount Plus, ám a szolgáltatás hamarosan megváltozik, és megkapja a CBS All Access tartalmi vázát, és vélhetően közvetlen előfizetés szolgáltatássá válik. A hivatalos szinopszis alapján a Y:1883 a Dutton családot mutatja be, akik útnak indulnak a Nagy Síkságon át nyugat felé, a megszelídítetlen Amerika utolsó bástyája felé.

No Title

No Description

#ParamountPlus

Elvárások és a valóság: Az HBO Max Magyarországon

Kedd

Az Amazon keresztezheti az Alkonyatot és A fiúknak franchise-t. Az Amazon berendelte A fiúknak (To All the Boys) franchise írójának, Jenny Han a Nyár-trilógia (The Summer I Turned Pretty) első részét. Az Amazon Studio és a wiip által készülő nyolc részes sorozatnak Han lesz az executive producere, és Karen Rosenfelt (Alkonyat – Napfogyatkozás) lesz az ügyvezető producer Paul Lee, Nne Ebong és Hope Hartman mellett. A sorozat az Amazon Prime Videora készül feltehetően már magyar vonatkozással.

#AmazonPrimeVideo

Az Apple berendelte Dr. Jane Goodall elismert brit entológus életéről szóló, kevert, tehát élőszereplős és CGI technikával készülő új gyereksorozatot. (felnőttként is tuti nézni fogom😉) A Jane című sorozatot az Apple korábbi partnere a kanadai Sinking Ship Entertainment és JJ Johnson készíti koprodukciós együttműködésben a entológus Jane Goodall Intézetével. A sorozat az Apple TV Plus-ra érkezik.

#AppleTV

WarnerMedia bejelentette, hogy a Dune nemzetközi bemutatója szeptember 15-én lesz.

Szerda

A Netflix beállt Judd Apatow készülő új pandémiás vígjátéka mögé, amelynek címe The Bubble. A Variety és a Deadline Hollywood egyszerre írta, hogy Maria Bakalova (Borat 2), Karen Gillan (Jumanji – Vár a dzsungel) Iris Apatow (Ki nevet a végén), Fred Armisen, Pedro Pascal (Narcos), Keegan-Michael Key (Jangle család karácsonya) és Leslie Mann (40 és annyi) főszereplésével készülő film színészek egy csoportját követi nyomon, akik egy pandémiás buborékban rekedtek egy szállodában, és próbálják befejezni a filmjüket. Megjelenési dátum még nincs rögzítve.

#Netflixvilág

A New Line Cinema új adaptációt készít L. Frank Baum, Oz, a nagy varázsló (The Wonderful Wizard of OZ) című 1900-ban írt regényéből. A produkciót Nicole Kassell az óriási kedvenc Hátrahagyottak valamint a Watchmen (mindkettő HBO) rendezője fogja elkeszíteni, ami Victor Fleming, Judy Garland főszereplésével készült 1939-es MGM filmnek lesz a "frissített" változata, viszont nem musical formában. Az adaptáció vélhetően az HBO Max-ra készül, mivel az eredeti musical jogai is a Warner Bros. tulajdonában vannak.

#HBOMax

Az HBO Max három felnőtt animációs sorozatot rendelt Clone High, Velma és Fired on Mars címmel, valamint második évadot kapott a Close Enought sorozat (február 25), ami nálunk Majdnem címmel a Netflix műsortárában található.

Clone High: A Warner Bros. Animation két évadra berendelt 10 epizódos sorozata Phil Lord, Chris Miller és Bill Lawrence sikersorozatának a modernkori frissítése, amely egy történelmi személyiségek klónjairól szól egy középiskolában.

Velma: Az új vígjáték Vilma Dinkley, vagy más néven Vilma a Scooby-Doo-ban látható Rejtély Rt. tagjának történetét meséli el.

Fired on Mars: egy egzisztenciális munkahelyi vígjáték lesz.

#HBOMax

Február 24-én érkezik a Ginny és Georgia új Netflix dramedy első évada, ami a 2000 években futó Szívek szállodájához hasonlítható leginkább: "Olyanok vagyunk, mint a Gilmore Girls, csak nagyobb mellekkel" - állítja Georgia Miller karaktere, és érkezett a sorozathoz egy magyar poszter és néhány jelenetkép is.

GINNY & GEORGIA Forrás: NETFLIX © 2020
GINNY és GEORGIA Forrás: NETFLIX © 2020

#Netflixvilág

Csütörtök

A Trónok harca után ismét az HBO-nál Pedro Pascal. Pedro Pascal játssza majd Joel szerepét a videojáték-franchise The Last Of Us HBO adaptációjában. Az HBO Max-ra készülő sorozatot az Emmy-díjas Csernobil alkotója Craig Mazin és a Naughty Dog videójáték-fejlesztő cégtől Neil Druckmann viszi képernyőre. Szerintetek jó választás lesz?

#HBOMax

Lengyelországban 2020 nyarán vezették be a köznyelvben csak Netflix-adóként nevezett filmügyi különadót, így a videótartalmakat szolgáltató médiacégek bevételük 1,5%—val járulnak hozzá a Lengyel Filmintézet (Polski Instytut Sztuki Filmowej), a lengyel filmipar éves működéséhez. Ez az összeg 2020 utolsó negyedévében 4,9 millió lengyel zloty (1,09 millió euró) lett, amelyet a Netflix, az Amazon, az HBO, a Google, a Cyfrowy Polsat, a Canal + Polska, az Orange, a TVP és a VIMN hozott össze. /forrás: Chris Dziadul/

#MűsoronPlus

Újabb szuperhős csatlakozik az HBO egyre népesebb táborához! A Superman & Lois a világpremierrel egyidőben, február 24-én exkluzívan HBO GO-n is elérhető lesz, magyar felirattal.

Előzetes:

No Title

No Description

#HBOZóna

Az Amazon Studios átszervezi vezetői csapatát, amelynek egyik fontos része, hogy Laura Lancastert, az NBC korábbi drámavezetőjét nevezték ki a sorozatokért felelős vezetővé. A sorozatok részleg ezentúl három területére fókuszál; mint a fejlesztés, az IP, valamint a tehetséggondozás. Lancaster korábban az Alcon Entertainment elnöke volt, ahol az Prime Video Expanse című sci-fi sorozatán, és a közelgő Solos című antológiai sorozaton dolgozott, utóbbiról korábban én is beszámoltam (https://bit.ly/3rLs77A)

/forrás: THR/

#AmazonPrimeVideo

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#Hetiösszefoglaló

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.