Hazánkban is bemutatják az HBO titkos botrány-dokuját Woody Allen és Mia Farrow kapcsolatáról

Az HBO Magyarország megerősítette, hogy a hazai műsortárban, várhatóan magyar felirattal érkezik az HBO titokban készült új dokumentumfilmje, ami bemutatja Woody Allen és Mia Farrow házasságának és Allan gyerekmolesztálás ügyének eddig nem ismert részleteit.

Az Allen V. Farrow címmel érkező négy részes dokusorozatot Kirby Dick, Amy Ziering és Amy Herdy, a szintén HBO doku On The Record alkotói készítették, és február 21-én vasárnap érkezik az HBO GO-ra. A dokumentumfilm olyannyira titokban készült, hogy az ilyen ügyekben jártas és stúdiókkal eléggé bennfentes kapcsolatot ápoló külföldi újságírók sem tudtak a létezéséről, csak a hivatalos előzetes megjelenése tárta fel az HBO projekt létezését.

A doku már most nagyobb felhajtásra számíthat, mint a Michael Jackson botrányairól készült Leaving Neverland című dokumentumfilm.

Egyelőre érthető okokból viszont elég keveset tudni a doku részleteiről, annyi azonban egészen biztos, hogy a sorozat a pár kapcsolatának szaftos botrányait fogja feltárni, elsősorban nyilván Allen gyerekmolesztálási vádja lesz a célkeresztben – amelyben állítólag Farrow 7 éves lányát molesztálta -, majd a későbbi őrizetbe vételi eljárás részleteit is ki fog tárgyalni.

A Deadline azt írja, hogy a dokusorozat egy komplex oknyomozói munkát fog össze, amely intim házimozi felvételekkel, bírósági dokumentumokkal, rendőrségi bizonyítékokkal továbbá korabeli videó- illetve soha nem hallott hangszalagokkal rendelkezik. Exkluzív interjút vállalt Mia Farrow, Dylan Farrow, Ronan Farrow, Carly Simon (a család barátja), Frank Maco ügyész, rokonok, nyomozók, szakértők és további szemtanúk is.

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#WarnerMedia #HBOMax

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.