Magyar poszter és exkuzív képek érkeztek a Dark producereinek új sorozatához

Oszd meg a cikket másokkal is:

Quirin Berg és Max Wiedemann, a Dark producereinek új sorozata az Európa a jövőben (Tribes of Europe) február 19-én érkezik a Netflixre.

Európa a jövőben | Hivatalos rövid előzetes | Netflix

A jövő nem olyan, mint vártad. 2074-ben Európát számos, egymással harcban álló törzsi állam alkotja. Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) és Elj…

A Darkot követően ismét valami misztikus vonallal rendelkező sorozatot láthatunk majd a sikeres producerpárostól, amire már nem is kell sokat várni. A széria valamikor 2074-ben játszódik a disztópikus jövőben, negyvenöt évvel az egész világot megrengető kiberháborúk után. Az általunk ismert civilizáció már csak nyomokban létezik, az egykori államok területén pedig egymással harcoló törzsek uralkodnak. Az Origine törzstől származó három testvér, Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) és Elja (David Ali Rashed) egy különleges kockát találnak, ami megváltoztathatja az egész emberiség sorsát.

A Netflix Magyarországtól a magyar feliratos előzetes után érkezett egy magyar poszter és néhány új kép a sorozathoz. Szerintem többen is feljegyezték maguknak a február 19-én esedékes Hurrápénteki premierdátumot.

Kép: Netflix Magyarország

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#MűsoronPlus #Netflixvilág

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója