Készül a Netflix Vikings:Valhalla, ők lesznek a szereplői

Oszd meg a cikket másokkal is:

Arról már régóta tudni lehetett, hogy a Netflix a History csatorna népszerű sorozat sikerére alapozva elnditja saját történelmi sorozateposzát, Vikings: Valhalla címmel.

A Vikings Valhalla spin-off pontos megjelenési dátumát még továbbra sem ismerjük, várhatóan év végén vagy 2022 elején várható, azonban a Netflix most felfedte a széria első évadának a szereplőit.

Ezek alapján Sam Corlett ausztrál színész (Sabrina hátborzongató kalandjai) alakítja majd a Leif Eriksson-t, a rettenthetetlen grönlandi tengerészt.

Frida Gustavsson svéd színész (Tigers) és modell alakítja majd Freydis Eriksdotter-t, a heves pogányt, aki tüzes és önfejű.

Leo Suter brit színész (Fallen) alakítja a karizmatikus és ambiciózus nemes vikinget Harald Sigurdsson-t.

Bradley Freegard brit színész (Da Vinci démonai) lesz a dán király King Canute, akinek ambíciói megalapozzák a 11. század kimenetelét.

Jóhannes Jóhannesson izalndi színészóriás Olaf Haralson (Bloodshot, A hazugság művészete ) a hatalmas termetű és ambiciózus viking, aki a karakterleírás szerint szigorú és könyörtelen lesz.

No Title

In the early 11th century, the most famous Vikings to have ever lived blazed a path through a world in the throes of violent change.Here is the cast of Vikings: Valhalla, the next all-new adventure in the epic Vikings saga, only on Netflix.

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#Műsoronplus #Netflixvilág #Vikingsvalhalla

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója