Rév Marcell csodás képeivel hangolódunk Zendaya és John David Washington új Netflix filmjére

A Netflix egyik legújabb magyar vonatkozású filmje egy meghitt dráma lesz Malcolm és Marie (Malcolm & Marie) címmel Zendaya és John David Washington főszereplésével, amit az Eufórából is ismert Rév Marcell fényképezett. Kevesebb mint egy hónappal a premier előtt érkezett néhány új kép Marcell munkáiból a fekete-fehér produkcióról.

Frissítés: Itt az előzetes is

A film egy kapcsolat történetét meséli el, amelyet kemény próba elé állít az élet. Malcolm és Marie visszatért egy film díszbemutatójáról, ám hazaérkezésük egy érzelmi hullámvasút kezdetét is jelenti. Malcolm és Marie múltjának jelentős mozzanatai, és korábbi kapcsolatai kerülnek napvilágra, és végül az lesz a legfontosabb kérdés, hogy ezek a rejtett titkok vajon képesek lesznek elpusztítani a szerelmüket?

A filmet a karantén alatt Sam Levinson rendezte, aki már dolgozott együtt Zendaya-val, az HBO-által készült Eufórián, így Rév Marcell-el is már jól ismerhetik egymást. Állítólag a forgatókönyv néhány napon belül készült el, és a bemutató február 5-én lesz magyarul a Netflixen. Én már alig várom, hogy mikor lássam a kész filmet, addig pedig nézzük Rév Marcell gyönyörű képeit.

Fotók: Netflix

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#MűsoronPlus #NetflixVilág #Malcolm#Marie

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.