Oszd meg a cikket másokkal is:

A Netflix az elmúlt két évben több mint 100 tartalmat gyártott az Egyesült Királyságban, és ahogyan korábban megírtam, a jövőben kétszeresére növeli a brit piacra szánt gyártási költségeket.

Az elképesztő sikerű Szexoktatás (Sex Education) és After Life – mögöttem az élet (After Life) sorozat – mindkettőnek érkezik a harmadik évada -, a gigaprodukció A korona (The Crown) franchise és a szintén készülő Top Boys második évada után a streaming óriás 7 további ígéretes Netflix Originál (Netflix saját gyártású) tartalmat jelentettek be, amit az az Egyesült Királyságban fognak elkészíteni.

A The Hollywood Reporter cikke alapján a frissen bejelentett Netflix Original tartalmak:

Man vs. Bee

Rowan Atkinson tíz perces vígjátéksorozat lesz egy vicces figuráról aki egy hatalmas kastélyban lakik, és naphosszat méhekkel viaskodik. Szóval a megszokott Mr. Bean karaktert kapjuk a Netflixre remélhetőleg továbbra is poénos jelenetekkel.

Lockwood & Co

Joe Cornish, az Idegen arcok (Attack the Block) írójának új nyolc részes sorozata, amely két tizenéves fiú szellemvadászatáról fog szólni.

Baby Reindeer

Richard Gadd nyolc részes új szitkomja a amely alapja a 2019-es Edinburgh Fringe fesztivál lesz.

The Red Zone

Sam Mendes Oscar- és Golden Gobe-díjas filmrendező és a Neal Street Productions közös fél órás vígjátéka, ami elviekben ugyan a fociról fog szólni, gyakorlatilag mégsem, mivel sokkal  inkább egyfajta szatírának tekinthető.

Cuckoo Song

Frances Hardinge regénye alapján egy hat részből álló rémtörténet lesz egy emberről és egy szörnyről, akiknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzanak egy szörnyű természetfeletti paktumot. A sorozatot Sarah Dollard a Bridgerton alkotója jegyzi.

Half-Bad

A készülő sorozat Sally Green regénytrilógiájára fog épülni és Joe Barton (Giri/Haj valamint Humans) jegyzi. A vélhetően youngster történet a világ legfélelmetesebb boszorkányának 16 éves törvénytelen fiáról szól, akit egész életében különös jelek kísérik, hogy talán hasonló gyilkos utat kell bejárnia, mint apjának.  

The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle

Sophie Petzal Stuart Turton azonos című regényét viszi a Netflixre egy hét részes sorozat formájában. A történet egy vidéki birtokon történt gyilkosságról szól, és amikor a néző már kezdi felismerni, hogy ki lehetett a gyilkos, máris egy újabb karakter bőrében fedheti fel a teljes igazságot.

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#MűosoronPlus #NetflixVilág