Angliában már a Trónok harcát is lenyomta az HBO új sorozata, ami minden idők legjobbja lehet

Oszd meg a cikket másokkal is:

Nem csak nálunk hihetetlen népszerű a Tudhattad volna (The Undoing) HBO sorozat, az Egyesült Királyságban is milliók követték végig az eseményeket, amelyet a szigetországban a Sky csatornahálózaton keresztül lehet nézni, és hozzánk az HBO GO-ra éjjel érkezett az utolsó, hatodik része (spoilermentes összeállítás).

Tudhattad volna – Új sorozat hamarosan az HBO GO-n

Regisztrálj az #HBO GO-ra és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu​ Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook…

Azt már korábban is megírtam, hogy Magyarországon a Tudhattad volna a Trónok harca 8. évadnyitója óta a legerősebb startot hozta, és maga mögé utasította A szolgálólány meséje 3. évadát, a Hatalmas kis hazugságok 2. évadát, az Eufóriát, a Watchment, a Westworld 3. évadát és A farkas gyermekei első évadát is, de a Trónok harca franchise eddig érintettlen maradt. A pszichológia drámasorozat a világ többi pontján, például a briteknél is elképesztően teljesített, sőt ami már biztos, hogy Nicole Kidman és Hugh Grant családi drámasorozata 3 millió brit nézőt vonzott a nyitó epizóddal, és az összesített 28 napos listán is 2,78 millió nézővel büszkélkedhetett, ami valószínűleg abszolút rekordnak fog számítani.

Mindez már most is elegendő a 2011-ben debütált Trónok harca első évadjának megelőzéséhez, az viszont, hogy pontosan mennyi nézőt vonzott az utolsó rész, azt majd később tudjuk meg, ugyanakkor már így is elképesztő számokat produkált, amelyre a Sky Atlantic (ahol elérhető a sorozat – a szerk.) indulása óta amerikai sorozat esetében ilyenre nem volt példa – írja a Radio Times. A lap szintén felsorolja, hogy a Tudhattad volna megelőzte a Hatalmas kis hazugságokat, a Watchment is, de ami meglepő, hogy a nálunk erősen indult True Detective is leelőzött sorozatok közé tartozik.

Egyébként Angliában az HBO tartalmakat a Sky Limited médiacég birtokolja, így fordulhat elő, hogy a szigetországban a Trónok harca vagy más, nálunk de facto HBO kontenteket náluk első körben Sky-tartalmakként emlegetnek. David E. Kelley forgatókönyvíró (Hatalmas kis hazugságok) és Susanne Bier rendező (Éjszakai szolgálat) összefogásával készült hatrészes minisorozat a Tudhattad volna középpontjában Grace Fraser, a sikeres terapeuta (Nicole Kidman), és családja, a férje (Hugh Grant) és a fiuk (Noah Jupe) áll. Egy éjszaka – egy erőszakos haláleset és egy sor borzalmas felismerés következtében – feje tetejére áll Grace tökéletesnek hitt világa.

A kiváló nézettségi adatok alapján nem túl valószínű, hogy második évadot kapna a Tudhattad volna, hiszen limitált sorozatként erre nem igazán van esély.

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#MűsoronPlus #HBOZóna

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója