Az HBO hivatalosan is lerántotta a leplet a kultjáték The Last of US sorozatváltozatáról

Az HBO ma hivatalosan is közreadta a híres videójáték franchise, a The Last of Us sorozatadaptációjának a részleteit, amely alapján szakértelemben és tapasztalatban biztosan nem lesz hiány, hogy a rajongók és a kritikusok számára is egy nagyszerű sorozat születhessen a produkcióból.

A hírt Francesca Orsi az HBO műsorokért felelős alelnöke jelentette be a WarnerMedia sajtóközleményében, és ebből egyértelműsítve látszik, hogy a sorozat az HBO-ra valamint az HBO Max-ra érkezik, ez a megkülönböztetés majd később lehet fontos a számunkra is. Mindenesetre az érkező sorozat ügyvezető producere Craig Mazin, aki az HBO Csernobil sorozatáért is felelt továbbá The Last of Us és Uncharted videojáték-franchise kreatív vezetője Neil Druckmann, akik egyben írói is lesznek a sorozatnak. A produkcióhoz csatlakozik a franchise megálmodója a Naughty Dog videójátékfejlesztő cégtől Evan Wells, a PlayStation Productions-tól Asad Qizilbash, aki majd a zenei aláfestésért fel, és Carter Swan, aki szintén vezető producer lesz.

Társproducerként a Sony Pictures Television, a PlayStation Productions, a Word Games illetve a Naughty Dog is említésre került.

Az HBO tájékoztatója alapján a sorozat húsz évvel azután zajlik, hogy a modern civilizáció elpusztult. Joelt, egy túlélőt kérnek fel arra, hogy csempéssze ki Ellie-t, egy 14 éves lányt a karanténzónából. Ami kezdetben egyszerű feladatnak látszik, hamarosan brutális és szívszorító utazássá válik, mivel mindkettőjüknek át kell küzdeniük magukat az Egyesült Államokon, és egymástól függenek majd a túlélésért.

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#MűsoronPlus #HBOMax #TheLastofUs

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.