A Netflix sorozatot készít az NFL-sztár és ember jogi aktivista Colin Kaepernick életéről

A Netflix egy drámasorozatot készít az NFL-sztár és ember jogi aktivista Colin Kaepernick életéről, amelyet a szintén Netflixes A Central parki ötök (When They See Us) Emmy-díjas sorozat rendezője Ava DuVernay fog elkészíteni.

Colin fekete-fehéren (Colin in Black and White) című sorozat főként a játékos serdülőkori életére fog koncentrálni, akiből kiemelkedő NFL játékos lett a San Francisco 49ers csapatában, majd amikor feketékkel szembeni erőszak miatti tiltakozásul féltérdre ereszkedett az amerikai himnusz alatt, egycsapásra a világ egyik legmegosztóbb sportolójává vált, tiltakozásával pedig komoly politikai lavinát indított el a ligában is.

A fiatal Colint Jaden Michael-t (Wonderstruck, The Get Down) fogja alakítani, és már azt is tudjuk, hogy a fiatal sportoló édesanyját Mary-Louise Parker (Nancy ül a fűben, Red) fogja alakítani, sorozatbéli édesapja pedig az HBO GO-n futó izgalmas thrillersorozat a Devs sztárja, Nick Offerman lesz.

Kaepernick összesen hat szezont játszott az NFL-ben a San Francisco 49ers csapatában, és csak ezután vált szabadügynőkké, miután úgy döntött, hogy letérdel a nemzeti himnusz alatt a stadionban, amely után gyakorlatilag befejeződött a pályafutása. A hat részből álló sorozat azonban nem erre az időszakra fog fókuszálni, hanem inkább iskolás éveit fedi fel, hogy miközben fehér örökbefogadott családban nőtt fel fekete tinédzserkén, hogyan tudott a környezetében ilyen körülmények között érvényesülni, és ez miként hatott arra, hogy napjaink egy meghatározó szabadságjogi aktivistává váljon.

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

Forrás: Netflix

#MűsoronPlus #NetflixVilág

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.