Sztárparádéval és A korona negyedik évadával frissül a Netflix (november 9-15)

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ha még nem láttátok, hogy mik érkeztek ezen a héten a Netflixre, itt tudjátok valamennyi újdonságot megnézni.

Új Spongyabob és Bruce Willis akciófilm is érkezik a héten a Netflixre (November 2-8)

Az elkövetkező héten is egy jó adag új film és sorozat érkezik a Netflix műsortárába, amit mindenképpen érdemes lecsekkolni. A hét leginkább várt tartalma a Netflix legdrágább és legnagyobb figyelemmel követett drámasorozata, A korona, amely már a negyedik évadával, magyar szinkronnal érkezik vasárnap.

Hétfőn láthatjuk majd a Páros küldetés második évadát magyar felirattal, ezután pedig a Netflixnél is folytatódik az ünnepi ráhangolódás  Dash és Lily kalandjaival.  Hurrápéntek alkalmával érkezik az új és varázslatos Netflix musical a Jangle család karácsonya Forest Whitaker főszereplésével, és Sophia Loren-t is láthatjuk majd egy Oscar-gyanús alkotás, az Előttem az élet című filmben.

A Netflix novemberi ajánlóját itt tudjátok átnézni, amihez mindig érkeznek további meglepetések is:

Betekintő: Ezek az újdonságok érkeznek a Netflixre novemberben

Hétfő

Páros küldetés (Undercover) S02

Undercover Season 2 | Official Trailer | Netflix

Get ready for a new case, a new villain and your new favorite thriller. Undercover 2 is on its way! Less than a year after the events of season one, Kim (Anna Drijver) works at Human Rights.

Kedd

Dash és Lily (Dash & Lily) S01

No Title

No Description

Mint egy oroszlán az otthonodban (A Lion in the House) (dokumentumfilm)

Szerda

A felszabadító (The Liberator) – Netflix Original animáció (hibrid)

A felszabadító | Hivatalos előzetes | Netflix

Egy csapatnyi különböző hátterű és elhivatott katonából a második világháború leghősiesebb harcosai válnak az európai megszállás alatt. A felszabadító november 11-től látható kizárólag a Netflix műsorán.

Mit akartunk az élettől (What We Wanted) – Netflix Original film

What We Wanted | Official Trailer | Netflix

Alice (Lavinia Wilson) and Niklas (Elyas M’Barek) are a young couple who’s biggest wish is to have a child of their own. After several failed attempts they decide to go on a holiday in Sardinia to clear their minds. There they meet a family from Austria that seems to have everything they ever wished for.

Királynő születik (A Queen is Born) – Netflix Original reality (Brazília)

A negyedik tárgyalás (Trial 4) S01

Anty Donna: A móka háza (Anty Donna’s: Big Ol’ House of Fun) S01

Csütörtök

Ludo – Netflix Original film (India)

Isztanbul lüktető szíve (Ethos/Bir Baskadir) S01 (Netflix Original (Törökország)

Bir Başkadır | Resmi Fragman | Netflix

Bir Başkadır. Yazan ve Yöneten Berkun Oya. 12 Kasım’da sadece Netflix’te. Abone ol: https://bit.ly/39azdcd Netflix Hakkında: Netflix, 190’dan fazla ülkede 195 milyondan fazla ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği, dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler.

Péntek

Előttem az élet (The Life Ahead) – Netflix Original film

Előttem az élet | Hivatalos előzetes | Netflix

Egyes találkozások sorsokat írnak át, míg mások életeket mentenek. Az Előttem az élet Sophia Loren és Ibrahima Gueye főszereplésével november 13-tól látható a Netflix műsorán. Feliratkozás: https://bit.ly/2v7LZcZ A Netflixről A Netflix a világ vezető streaming szórakoztató szolgáltatása, amely több mint 190 országban, 193 millió előfizető számára kínál filmeket, tévésorozatokat és dokumentumfilmeket nagy választékban és számos nyelven.Az előfizetők korlátozás nélkül tekinthetik meg a tartalmakat, bármikor és bárhol, bármilyen internethez csatlakozó, képernyővel rendelkező eszközön.

A Jangle család karácsonya ( Jingle Jangle: A Christmas Journey)

Midász követői (The Minions of Midas/los favoritos de Midas) – Netflix Original (Spanyolország)

Szombat

A kis idegen (The little stanger)

Vasárnap

A korona (The Crown) S04

A felszabadító | Hivatalos előzetes | Netflix

Egy csapatnyi különböző hátterű és elhivatott katonából a második világháború leghősiesebb harcosai válnak az európai megszállás alatt. A felszabadító november 11-től látható kizárólag a Netflix műsorán.

Ne nézz tükörbe (Looking Glass)

Csajoss buli (Amateur Night)

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#Frissmegjelenések #NetflixVilág