Oszd meg a cikket másokkal is:

A Netflix novembertől kezdődően egyre több helyen teszi elérhetővé Magyarországon is az ajándékkártyát, amivel bankszámla és bankkártya nélkül is használhatóvá válik a szolgáltatás. A kártyát bárkinek adhatod, akár ajándékba is.

Ez lenne a tökéletes ajándék?

A Netflix végre hazánkban is reagál az egyre növekvő felhasználói igényekre. Ennek köszönhetően mostantól egyre több helyen találkozhattok majd a boltokban a Netflix ajándékkártyáival, melyekkel meglephetjük magunkat, barátainkat, vagy a családtagokat, és akár készpénzzel is fizethetünk. A hagyományos, előfizetéses modellhez képest a legnagyobb különbség az, hogy itt a felhasználó fix összeget tölt fel a Netflix fiókjába, és addig használhatja a szolgáltatást, ameddig az összeg fedezi a használatot. Ezzel az előfizető még tudatosabban követheti nyomon, mennyit fordít a világ legnagyobb videókölcsönzőjének használatára.

Ami korábban a könyvutalvány volt, az ma Netflix ajándékkártya, amellyel a választás szabadságát ajándékozzuk magunknak vagy szeretteinknek, hiszen a filmek és sorozatok között anyagilag előre tervezve is válogathatunk. Bármikor használható és kellő rugalmasságot nyújt majd mindenkinek.

Ezzel pedig a Netflix egyedi ajánlórendszere segít a megajándékozottnak is, hiszen a felhasználó érdeklődésének megfelelő tartalmakat javasol, miközben az alkotások kategorizálva, rövid szöveges és mozgóképes ajánlókkal, jól kereshetően is elérhetők lesznek.

A Netflix tájékoztatása szerint az ajándékkártyát a már regisztrált bankkártyás felhasználók is aktiválhatják, ameddig a kártya egyenlege tart, addig a Netflix nem vonja a havidíjat a bankkártyáról. Az új előfizetők a regisztráció során böngészőben vagy a mobilapplikáción keresztül is aktiválhatják a Netflix ajándékkártyát, a meglévő előfizetéssel rendelkező ügyfelek pedig böngészőben adhatják hozzá az ajándékkártya tartalmát fiókjukhoz.

Ezek alapján az ajándékkártyák három verzióban állnak rendelkezésre: 5 000, 15 000 és 50 000 forintos feltöltést vásárolhatunk, a szolgáltatás használatának költsége pedig megegyezik a bankkártyás fizetés során alkalmazott árszabással. Míg bankkártyával teljes hónapokat fizethetünk, az ajándékkártyás rendszerben napi elszámolást alkalmaz a Netflix, így a tartalmak törthónapban is elérhetőek. Az átláthatóság jegyében a Netflix e-mailt küld, ha fogyóban az egyenleg.

A Netflix ajándékkártyák fokozatosan, egyre több helyen lesznek megvásárolhatók, így a Bestbyte, a Konzol Stúdió, a Konzolvilág és Konzolvilag.hu, az MSH, a Notebook.hu, a Penny és a Pepco üzleteiben, illetve a Startselect.com oldalon.

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#MűsoronPlus #NetflixVilág