function wpb_exclude_from_feed($query) { if ($query->is_feed() ) { $query->set('post__not_in', array(14805461,14808847,14808872,14808877,14808899)); } } add_action('pre_get_posts', 'wpb_exclude_from_feed');

Kiemelt témák: Netflix szeptember I Disney+ szeptember | SkyShowtime szeptember I Streaming Week 35 I Távozó tartalmak

Betekintő: Ezek az újdonságok érkeznek novemberben az HBO GO-ra

Ebben a cikkben találjátok a tervezett HBO GO tartalmakat, amik már valamilyen formában rendelkeznek megerősített novemberi premierdátummal.

Ebben az összeállításban viszont még nem szerepel az összes novemberi HBO film vagy sorozat, hiszen állandóan kerülnek új tartalmak a műsortárba. Ahogyan érkeznek hírek az újdonságokról és megjelenésekről, a cikket folyamatosan frissítem a kibővült tartalmakkal. Továbbra sem szabad elfelejteni, hogy a COVID-járvány miatt (vagy egyéb okból) a tervezett megjelenéshez képest is előfordulhatnak csúszások – szerencsére egyre ritkábban- , amiket ebben a cikkben szintén nyomon tudtok követni.

Néhány cím, amire érdemes lesz az HBO GO-n novemberben odafigyelni:

  • Joker -A mentálisan sérült Arthur Fleck bohócként dolgozik, és sikeres stand up komikus akar lenni. Amikor összeverik az utcán, fegyvert kap. Hamarosan használja is, amivel káoszba sodorja a várost és a saját életét. Megszületik az antihős Joker, Joaquin Phoenix főszereplésével.
  • Az Úr sötét anyagai (His Dark Materials) S02
  • Ipar (Industry) S01 A nyolc epizódból álló miniszéria fiatal diplomások csoportját fogja követni, akik a korlátozott számú pozíciókért versenyeznek és folytatnak ádáz harcot egy vezető nemzetközi befektetési banknál Londonban.
  • A légikísérő (The Flight Attendant) Cassandra Bowden légikísérő a dubaji szállodai szobájában ébred másnaposan, egy hullával az oldalán. Fogalma sincs arról, hogy mi történt. Cassandra úgy tesz, mintha mi sem történt volna, elutazik New Yorkba, ahol viszont már az FBI várja. Főszerepben az Agymenők sztárja, Kaley Cuoco.
  • Könnyek völgye (Valley of Tears) S01 – 1973. október 6-án az Egyiptom és Szíria vezette arab koalíció támadást indít Izrael ellen. A cél a hatnapos háborúban elveszített területek visszaszerzése, Izrael elpusztítása. A történet három katona szemszögéből mutatja be az eseményeket.

(folyamatosan frissülő tartalom)

Premierdátum nélkül

November 1

Mint egy főnök (Like A Boss)

Mű szerző nélkül (Never Look Away)

Senkik földje (No Man’s Land) S01

No Man’s Land – Trailer (Official) * A Hulu Original

All episodes of No Man’s Land are available to stream November 18th, only on Hulu.

Zuniverzum – jelenetek egy szerelemből

No Title

No Description

November 6

Az ifjú Sheldon (The Young Sheldon) S04

Young Sheldon Season 4 Promo (HD)

After graduating high school, Sheldon has a breakdown when he realizes he may not be ready for college. Also, Dale tries to make amends with Meemaw, on the fourth season premiere of YOUNG SHELDON, Thursday, November 5th on CBS. Subscribe to tvpromosdb on Youtube for more Young Sheldon season 4 promos in HD!

November 7

Romulus S01

ROMULUS | Trailer

ROMULUS | Trailer Un mondo primitivo e brutale governato dalla natura e dagli dèi, da cui sorgerà uno degli imperi più grandi e potenti di sempre. Fra storia, leggenda e rivoluzione, l’epico racconto sull’origine di Roma nella nuova serie Sky Original: ROMULUS.

November 8

Sonic, a sündisznó (Sonic The Hedgehog)

November 10

Ipar (Industry) S01

No Title

No Description

November 12

Könnyek völgye (Valley of Tears) S01

November 13

Felejtés bére (Playcheck)

November 15

Joker

JOKER – Magyar szinkronos előzetes #1 (16)

JOKER – OKTÓBER 3-TÓL A MOZIKBAN! Nem volt még őrültebb, veszélyesebb és viccesebb antihős a képregényvilágban. De hogyan lett Jokerből Joker, a komor Batman örök ellensége és ellentéte? Ez a történet megmutatja, miképpen válhat egy ártatlan lúzerből világok felforgatója, hadseregek legyőzője és szuperhősök esélyes ellenfele. Nem kell hozzá sok – elég a gyilkos humor.

Mr. Robot S04

No Title

No Description

Kis fejsze (Small Axe)

No Title

No Description

November 17

Az Úr sötét anyagai (His Dark Materials) S02

No Title

No Description

November 22

Az Aranypinty (The Goldfinch)

Talált pénz (Tuff Money/Bani Negri)

No Title

No Description

November 25

A Bosszú csillaga (Tin star) S03

Tin Star Series 3 Promo

Watch the new promo for Tin Star Series 3 (https://www.sky.com/watch/tin-star) featuring ‘Kick Up A Row’ by Itay Steinberg and Harel Tsemah from SATV album Anti Western 3. Listen and download the full album here: http://hrvst.co/k6/eehkr

November 26

 A légikísérő (The Flight Attendant) S01 (HBO Max)

No Title

No Description

November 28

Western Stars (Bruce Springsteen zenés dokumentumfilmje)

November 29

30 ezüst (30 Monedas/30 Coins) S01 (HBO Europe, Spanyolország)

No Title

No Description

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#Betekintő #HBOZóna #HisDarkMaterials

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.