A Netflix megszerezte a Narcos és a Tenet sztárjainak új thrillerét

A Tenet főszereplőjének, John David Washingtonnak új thrillerre a Born to Be Murdered nemzetközi jogai a Netflixre kerültek, így Luca Guadagnino alkotását Magyarországon is streamingen láthatjuk majd. A filmben Washington mellett szerepet kapott a Narcos kiváló DEA ügynöke Boyd Holbrook, A dán lánnnyal Oscar-díjat kapott svéd színésznő Alicia Vikander, valamint Vicky Krieps (Régen menőbbek voltunk) is.

A történet egy nyaraló házaspárról szól (Washington és Vikander), akik egy tragikus és erőszakos összeesküvés csapdájába keverednek. A Born to Be Murdered-t 2019-ben forgatták Görögországban, és a Lovebirds mintájára a kétes mozis bemutató helyett inkább a Netflixet választotta, és várhatóan 2021 első felében kerül fel a műsortárba. A film streaming megjelenése tovább erősíti a filmforgalmazás teljes globális felfordulását, amely után már az sem meglepő, hogy az új James Bond is folyamatosan teszteli a közvéleményt, hogy kizárólagos online megjelenés esettén milyen lenne a fogadtatása.  

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#MűsoronPlus #NetflixVilág #BorntoBeMurdered

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.