A Stranger Things sztárjával a Netflixre érkezik Idris Elba westernje

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Netflix szerezte meg Ricky Staub új drámafilmjének a Concrete Cowboy-nak a jogait,  amelyhez a rendezőnek sikerült olyan színészeket válogatni, mint a Golden Globe-díjas Idris Elba valamint a Stranger Things sztárja, Caleb McLaughlin. A Deadline szerint a streaming szolgáltató 2021-ben fogja a filmet bemutatni, amit azóta a Netflix a Twitteren meg is erősített.

No Title

CONCRETE COWBOY – starring Idris Elba, Caleb McLaughlin, and Jharrel Jerome – is coming to Netflix in 2021.From director Ricky Staub, the film follows a troubled teen caught between a life of crime and his estranged father’s vibrant urban-cowboy subculture. pic.twitter.com/sVEpDd9U6K

A film Greg Neri Ghetto Cowboy című regénye alapján készült, és a 15 éves Cole (McLaughlin) történetét dolgozza fel. Világpremierje még szeptemberben volt a torontói nemzetközi filmfesztiválon, és már akkor is sokan elismerően írtak Staub rendezői debütálásának különös philadelphiai szubkultúrába ágyazásáról, ezért érdemes róla elolvasni a Filmtett kanapéTorontós beszámolóját:

https://www.filmtett.ro/cikk/a-lovak-nem-kernek-a-dominanciabol-concrete-cowboy-kritika/

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója