A Csernobil rendezője Adam Sandlerrel készít sci-fit a Netflixre

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Csiszolatlan gyémánt (Uncut Gems) után ismét komoly szerepben láthatjuk viszont Adam Sandlert a Netflixen. A színész Jaroslav Kalfar 2017-ben kiadott sci-fi regényének, a Spaceman of Bohemia filmes, viszont egyelőre cím nélküli adaptációjában fog szerepelni. A projekt már csak azért is érdekes, hiszen a rendezői székben a nagysikerű Csernobil minisorozattal egycsapásra a legkeresettebb rendezők közé sorolható Johan Renck ül, aki a The Last of Us bábáskodása mellett úgy tűnik az HBO mellett a Netflixnek is dolgozik.

A film középpontjában egy cseh űrhajós áll, akit misszióba küldenek a világűrbe, hogy megvizsgálja a Vénusz közelében található titokzatos űrpor felhőjét. A nyolc hónapos küldetés során Sandlernek szembe kell néznie a magánnyal, miközben házassága is darabokra hullik. A dolgok akkor kezdenek megváltozni, amikor az űrhajós összebarátkozik egy idegen teremtménnyel, aki lelki bukásának a forrása is lehet.

A készülő sci-fit Channing Tatum, Reid Carolin, Peter Kiernann és Michael Parets készíti a Free Association közreműködésével. Producerei lesznek Tim Headington, Lia Buman és Max Silva a Tango Entertainment médiacégtől.

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#MűsoronPlus #AdamSandler #NetflixVilág

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója