Könnyek völgye címmel érkezik hozzánk novemberben az HBO Max új háborús sorozata

Oszd meg a cikket másokkal is:

Érkezik a hazai HBO GO-ra Könnyek völgye (Valley Of Tears) a HBO Max Original sorozat, amely a Netflixre vásárolt Mosul mellett igazi csemege lesz a műfaj kedvelőinek.

A könnyek völgye Izrael eddigi legnagyobb költségvetésű sorozata, amelynek nemzetközi jogait vásárolta meg az HBO, így már hozzánk is HBO Max Original-ként fog megjelenni november 12-én. A megjelenés ütemezéséről viszont még nincsenek információk.

A tízrészes sorozat valós eseményeken alapul. 1973. október 6-án az Egyiptom és Szíria vezette arab koalíció meglepetésszerű támadást indított Izrael ellen. A túlerőben lévő ellenség célja az 1967-es, hatnapos háborúban elveszített területek visszaszerzése, valamint Izrael elpusztítása volt. A drámai történet a jom kippuri háború északi, szír frontján zajló összecsapásokra koncentrál, és a csatákban résztvevő három fiatal katona szemszögéből mutatja be a sorsfordító eseményeket.

A sorozatot a WestEnd gyártotta, amely ez év elején debütált a francia Series Mania sorozatszemléjén. Az írók között szerepel Ron Leshem (Euphoria), Amit Cohen (False Flag), Daniel Amsel és Yaron Zilberman (A Late Quartet). A Könnyek völgyének mind a tíz részét Yaron Zilberman rendezte.

Érdekelnek a legfrissebb hírek és premierek? Iratkozz fel a Műsoron.hu hírlevelére: KLIKK IDE

Szereplői lesznek Lior Ashkenazi (Foxtrot) izraeli a-kategóriás színész, valamint Aviv Alush (The Shack), Lee Biran, Shahar Taboch, Joy Rieger és Ofer Hayoun (Euphoria), Maor Schwitzer (Shtisel) és Imri Biton.

#MűsoronPlus #HBOZóna #Könnyekvölgye #ValleyOfTears

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója