Az Agymenők sztárjával érkezik az HBO Max új drámasorozata

Oszd meg a cikket másokkal is:

November 26-án rögtön három résszel debütál az HBO Max-on (feltehetően nálunk az HBO GO-n) az Agymenők (Big Bang Theory) sztárjánk Kaley Cuoco-nak az új sorozata, A légikísérő (The Flight Attendant) címmel.

A nyolc epizódból álló sorozat Chris Bohjalian 2018-ban kiadott azonos című regényéből készült, és arról szól, hogyan változik meg egy ember élete egyetlen éjszaka alatt. Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) légikísérő a dubaji szállodai szobájában ébred másnaposan, az előző éjszakai buli után. A probléma az, hogy egy hulla hever mellette az ágyban, és fogalma sincs arról, mi történt. A rendőrségtől való félelmében Cassandra úgy tesz, mintha mi sem történt volna, csatlakozik a többi stewardesshez és a pilótákhoz. New Yorkban az FBI várja, és a dubaji tartózkodásáról faggatják.

A sorozatot a Warner Horizon Scripted Television mellett a Berlanti Productions és Cuoco saját produkciós cége a Yes, Norman Productions készíti. Ügyvezető producer Greg Berlanti, Kaley Cuoco, Steve Yockey, Marcie Ulin, Meredith Lavender és Sarah Schechter.

A légikísérő – Előzetes

Regisztrálj az #HBO GO-ra és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu​ Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook…

#HBOZóna #Alégikísérő #Agymenők

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója