A politika mocskából küzdötte fel magát Hugh Laurie az új HBO sorozatban

Ideális szerepben tér vissza kisképernyőre Hugh Laurie. A Dr. House karakterét megformáló angol színész új négy részes minisorozata a Roadkill október 19-én érkezik kizárólag az HBO GO-ra.

https://youtu.be/4oXPr3vRduk

Hugh Laurie (Dr. House, Avenue 5, Az alelnök) és Helen McCrory (Peaky Blinders, Kvíz, AnyaApaFiú) főszereplésével készült izgalmas politikai thriller az HBO valamint a BBC közös produkciója, melynek forgókönyvét David Hare forgatókönyvíró (Az órák) írta.  A történet középpontjában pedig egy erős és karizmatikus politikus áll. Peter Laurence (Hugh Laurie) alulról küzdötte fel magát a konzervatív párt élére, ám karrierje és magánélete darabokra hullik, amikor különös dolgok derülnek ki múltjából. A politikai ellenfelei mindent megtesznek, hogy tönkre tegyék. Laurence azonban nem foglalkozik a bűntudat és megbánás kérdésével, a siker és a katasztrófa között egyensúlyozva próbálja elérni célját.

A további szerepekben Helen McCrory (Peaky Blinders, AnyaApaFiú), Sidse Babett Knudsen (Westworld), Saskia Reeves (Us, Luther), Sarah Greene (Dublin Murders, Normal People), Patricia Hodge (Egy nagyon angolos botrány, Miranda), Ophelia Lovibond (W1A, Hooten & The Lady), Iain De Caestecker (Us, Agents of S.H.I.E.L.D), Katie Leung (Chimerica, Strangers), Olivia Vinall (The Woman in White, Apple Tree Yard), Pippa Bennett-Warner (Harlots, AnyaApaFiú), Shalom Brune-Franklin (Our Girl, Bad Mothers), Pip Torrens (Poldark, Preacher), Millie Brady (The Last Kingdom) és Danny Ashok (Deep Water, Capital).

A forgatás felvételeit Londonban rögzítették. Az executive producerek között megtaláljuk David Hare-t, George Fabert és Mark Pybust a The Forge, Lucy Richert  BBC, illetve Michael Keillort és Rebecca Eatont a Masterpiece képviseletében. A minisorozatot rendezte Michael Keillor, a producer Andy Litvin.

A Roadkill első része már elérhető, a további részek pedig hetente érkeznek az HBO műsortárába.

#Frissmegjelenések #HBOZóna #Roadkill #HughLaurie

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.