Oszd meg a cikket másokkal is:

Már idén áprilisban elindult a csata Alejandro Amenábar klasszikusnak számító, Nicole Kidman főszereplésével készült Más világ  (The Others) című thriller remake változatáért, amelynek jogait végül a Sentient Entertainment szerezte meg.

Más világ (2001) – Szinkronos előzetes

További videók a csatornán…

A Deadline információ szerint azonban az Universal Pictures opcionálta Sentinel produkcióját, így több mint valószínű, hogy még idén elkezdik forgatni a Más világ újragondolását, amely a jelenlegi kétes moziforgalmazási helyzetben bőven esélyes a streaming megjelenésre is.

Kétségtelen, hogy a Netflixen futó Mike Flanagan által életre keltett The Haunting franchise óriási sikere felketette a nagy stúdiók figyelmét a gótikus stílusú thorror-thriller filmek elkészítésére, így került ismét képbe Alejandro Amenábar több mint húsz éves filmje is.

A Bly-udvarház szelleme | Rövid előzetes | Netflix

A Bly-udvarház szelleme a 2018-as horrorsorozat, A Hill-ház szellemének a folytatása. Az új fejezet, amely október 9-től látható, a Bly-udvarház és annak élő…

A Más világ története 1945-ben játszódott egy brit Jersey-szigeten álló vidéki házban, így a sztori voltaképpen kiválóan passzol a The Haunting széria modern vonulatához is, igaz filmtörténetileg nem sok közük van egymáshoz.

A filmben szereplő nő Grace Stewart (Nicole Kidman) különös emberekre vesz fel a házához, akik hátborzongató események sorozatát szabadítják az épületre. A film folyamatos nyomás alá helyezi a nézőt, ahogyan teszi a The Haunting sorozat folytatásaként múlt hét pénteken megjelenő A Bly-udvarház szelleme is, ami már előre vetíti a film újragondolásának modernkori szellemiségét és arculatát is.

A más világ 2001-ben valódi kasszasiker volt, ami 17 millió dolláros költségvetéssel több mint 200 millió dollárt hozott össze ideáig, és hét spanyol filmdíjat is elnyert, köztük a Spanyol Filmakadémia  Goya-díját a legjobb filmért és rendezésért.

#MűsoronPlus #TheHaunting #ABlyUdvarházszelleme