Októberben érkezik Soderbergh titkos HBO Max dramedy-je, Meryl Streep főszereplésével

Oszd meg a cikket másokkal is:

A neves rendező és producer Steven Soderbergh az év elején kötött három évre, filmek és sorozatok készítésére szóló megállapodást az WarnerMedia-val az HBO Max streaming platformra, amelynek első darabját a Szabad szavak (Let Them Talk All) című dramedy-t már mi is láthatjuk magyarul októberben.

Pontos időpontot azonban egyelőre nem tudni Deborah Eisenberg regényéből készült filmről, hiszen Steven Soderbergh szinte teljes titoktartás mellett készítette, amelynek egy részét a Queen Mary 2 óceánjáró fedélzetén, a New York és Southampton közötti transzatlanti átkelés során forgatott.

A történet egy ünnepelt írónőről (Meryl Streep) és baráti társaságáról szól, akik egy utazásra indulnak, hogy végre kikapcsolódjanak, szórakozzanak, és közben begyógyítsák a régi sebeiket. Velük tart az írónő unokaöccse is, aki az út során beleszeret egy fiatal irodalmi ügynökbe.

Meryl Streep mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Lucas Hedges (Lady Birds), Gemma Chan (Kőgazdag ázsiaiak) vagy Dianne Wiest (Hannah és nővérei). Egyelőre előzetes sem érkezett hozzá, csupán annyit tudni, hogy valamikor októberben, a tengerentúli premierhez igazítva fog megérkezni a hazai HBO GO műsortárába.

Egyébként Soderbergh a WarnerMedia-val kötött üzlet alapján folyamatában készíti a filmeket a Max-ra, most például legújabb filmjéhez, a No Sudden Move-hoz igen pazar szereplőgárdát tudott állítani. A napokban Detroitban indult forgatásra olyan neveket sikerült leszerződtetni, mint Jon Hamm, Benicio Del Toro, Ray Liotta, Don Cheadle, Julia Fox, David Harbour, Bill Duke, Amy Seimetz és Brendan Fraser.

Frissítés: Premier december 10, HBO GO

Let Them All Talk | Official Trailer | HBO Max

The story of a celebrated author (Meryl Streep) who takes a journey with some old friends to have some fun and heal old wounds. Her nephew comes along to wra…

Kép: Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies) S02 E01

#HBOZóna #HBOMax #érkezik

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója