Decemberben érkezik Chadwick Boseman utolsó filmje a Netflixre

December végén (előre láthatóan december 18-án) érkezik a 43 évesen elhunyt színész utolsó filmje, a Ma Rainey: A blues nagyasszonya (Ma Rainey’s Black Bottom) Netflix Original, amely August Wilson világsikerű előadásának a filmadaptációja lesz (A pontos premierdátumot a Netflix még nem erősítette meg).

Wilson színdarabját, az 1982-ben megjelent Ma Rainey’s Black Bottom-ot egyébként 1984 októberében mutatták be elsőként a Broadway Cort Színházában, és 276 előadást élt meg, mielőtt 1985 júniusában levették volna a műsorról. Lloyd Richards rendezésében a darabban Theresa Merritte alakította Rainey-t, amelyet most Viola Davis (Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?) fog a Netflix filmben eljátszani.

Chadwick Boseman az 1920-as évek bluesénekeséről szóló Netflix filmben Levee-t fogja alakítani, aki ugyan tehetséges, de problémás trombitás, és felfigyel Rainey barátnőjére majd elhatározta, hogy saját stílusát fogja megteremteni a zeneiparban. Számtalan probléma és hazugság tör körülötte a felszínre, karizmája mégis magával ragadja zenésztársait is.

George C. Wolfe rendezésében Wilson színdarabját Denzel Washington és az Escape Artists fogja adaptálni a Netflix számára, és források szerint karácsony első napján érkezhet a műsortárba.

#NetflixVilág #MűsoronPlus #ChadwickBoseman

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.