A Wall Street farkasa találkozik a Melrose Place-szel az új HBO sorozatban

Industry címmel érkezik november 9-én az HBO Max új sorozata, ami első betekintésre az Utódlás (Sucession) vonalat képviseli (némi Wall Street farkasa mellékízzel) az HBO drámasorozat portfóliójában, ám érezni benne youngster és Eufória mellékhatást is, ami így egyben kellemes benyomást fog tenni a műfaj szerelmeseinek.

https://www.youtube.com/watch?v=kI243_zwu3Y

A nyolc epizódból álló miniszéria fiatal diplomások csoportját fogja követni, akik a korlátozott számú pozíciókért versenyeznek és folytatnak ádáz harcot egy vezető nemzetközi befektetési banknál Londonban.

A sorozatban a végzős diplomásokat Myha’la Herrold, Marisa Abela, Harry Lawtey, David Jonsson és Nabhaan Rizwan alakítja majd, a banki menedzserek között pedig Conor MacNeill (Manchester sötét oldalán), Freya Mavor (Skins), Will Tudor és Ken Leung tűnik majd fel.

Az Industry emberközeli rálátást fog adni az olykor kegyetlen pénzügyi világról egy New Yorkból érkező tehetséges lány, Harper Stern (Myha’la Herrold) szemszögéből. A sorozat az ambíciók, a romantika és a drogok kereszttűzében a fiatalokon át vizsgálja meg a nemi, faji, és társadalmi osztályok közötti különbségeket egy olyan munkahelyen, ahol ugyan meritokráciát ígérnek, de valójában súlyos elnyomó hierarchia uralkodik.

A sorozatot Mickey Down és Konrad Kay, a Gregor című film producerei írták, executive producere pedig Lena Dunham lesz, akinek a nevéhez fűződik a Csajok és a Camping sorozat is.

Lena Dunham ezt írta az új HBO sorozatról egyik Twitter bejegyzésében:

A nemzetközi pénzpiac kegyetlen és gyilkos világáról fog szólni. Mintha A Wall Street farkasa találkozna a Melrose Place-szel!

#MűsoronPlus #HBOZóna #HBOMax

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.