Vaduló Lovecraft Country és az összes érkező az HBO GO-ra (szeptember 7-13)

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az HBO GO-ra is beköszöntött az ősz, így az évszak első hetében is számtalan új filmmel, teljes sorozattal vagy következő sorozatrésszel találkozhattok.

A héten folytatódik az HBO két nagyszabású sorozata, a Lovecraft Country és A farkas gyermekei is, amelyek már most a kritikusok nagy kedvencei lettek. Az előbbi a negyedik epizóddal, míg A farkas gyermekei Ridley Scott sci-fi már a negyedik és az ötödik résszel debütál az online műsorárban. A héten olyan klasszikusokkal is találkozhattok, mint Richard Gere, Edward Norton vagy Laura Linney főszereplésével készült Legbelső félelem vagy HBO exkluzív premierként érkező Tengerparti Elit. Blockbusterként Melissa McCarthy, Tiffany Haddish és Elisabeth Moss-al érkeznek A bűn királynői valamint Ian és Barley történetét felkaroló Disney és Pixar animáció, az Előre.

Lássuk a héten érkező HBO GO tartalmakat, és ahogy megszokhattátok már, néhány ajánlóval is próbáljuk színesíteni a heti felhozatalt, hogy minden napra jusson valami új és izgalmas látnivaló.

Hétfő

Beavatási eskü (The Vow) S01-S03

No Title

No Description

Lovecraft Country S01 E04

No Title

No Description

Legbelső félelem (Primal Fear, 1996)

Primal Fear – Trailer

A high-profile slaying becomes the case of an ambitious attorney’s career in this legal thriller based on the novel by William Diehl. Richard Gere stars as Martin Vail, a famed defense lawyer who volunteers his services to Aaron Stampler (Edward Norton), a Kentucky teenager charged with the murder of a Chicago archbishop.

Kedd

A Belko-kísérlet (The Belko Expermiment, 2016)

The Belko Experiment Official Trailer 1 (2017) – John Gallagher Jr. Movie

Starring: John Gallagher Jr., Michael Rooker and Adria Arjona The Belko Experiment Official Trailer 1 (2017) – John Gallagher Jr. Movie In a twisted social experiment, a group of 80 Americans are locked in their high-rise corporate office in Bogata, Colombia and ordered by an unknown voice coming from the company’s intercom system to participate in a deadly game of kill or be killed.

Szerda

A Dzsungel könyve (The Jungle Book, 2016) #ajánló

A dzsungel könyve – szinkronos előzetes #2

IGN Hungary Weboldala: http://hu.ign.com/ * IGN Hungary Facebook: https://www.facebook.com/IGNHungary * IGN Hungary Twitter: https://twitter.com/ignhungary

Csütörtök

Instant család (Instant family, 2019) #ajánló

Instant család – magyar nyelvű előzetes

Országos bemutató: 2019. január 24. Az író-rendező Sean Anders (Megjött apuci filmek) életéből merített valós események inspirálták a filmbéli Ellie és Pete történetét. A sikeres pár abból él, hogy házakat újítanak fel, és eladják őket.

Péntek

A farkas gyermekei (Raised by Wolves) S01 E04-05

No Title

No Description

A keselyű három napja (Condor) S01 #ajánló

Condor – Official Trailer

A young CIA analyst Joe Turner, whose idealism is tested when he joins the CIA hoping to reform it from within but stumbles onto a terrible but brilliant plan that threatens the lives of millions.

Az átok háza (The Grudge, 2020)

AZ ÁTOK HÁZA (The Grudge) – Magyar szinkronos előzetes (18)

AZ ÁTOK HÁZA – JANUÁR 2-TÓL A MOZIKBAN! A gyilkos düh elől senki nem bújhat el. Egy gyerekét egyedül nevelő, magányos rendőrnő (Andrea Riseborough) egy elhagyatott, sok titkot és sötétséget rejtő ház kapcsán kerül a közelébe annak a titokzatos, természetfeletti erőnek, amely öldöklő dühöngésre kényszerít bárkit, aki addig pusztít maga körül, míg meg nem hal – és akkor a fertőzés tovább is lép egy újabb áldozatra.

Szombat

104-es szoba (Room 104) S04 E08

Room 104: Season 4 | Official Trailer | HBO

Check in one last time. #Room104 returns for its final season on July 24 at 11 pm. #HBO #Room104HBO Subscribe to HBO on YouTube: https://goo.gl/wtFYd7 Room 104 is set in a single hotel room, where every guest who comes to stay reveals a unique set of circumstances and quirks.

A bűn királynői (The kitchen, 2019)

A BŰN KIRÁLYNŐI (The Kitchen) – Magyar szinkronos előzetes (16)

A BŰN KIRÁLYNŐI – AUGUSZTUS 22-TŐL A MOZIKBAN! A Hell’s Kitchen New York legrosszabb hírű negyede – és nem véletlenül: ez a környék az ír maffia központja, a maffiózók országa. Egy helyi banda három tagját mégis letartóztatja az FBI – a nyomukba három család marad védtelenül és pénztelenül.

Ne játssz a tűzzel (Playing with Fire, 2019)

Ne játssz a tűzzel – magyar nyelvű előzetes

Országos bemutató: 2020. január 30. Amikor egy elit ejtőernyős tűzoltó és csapata kiment három gyereket egy égő házból, meg kell oldaniuk a rájuk bízott gézengúzok szórakoztatását, miközben gondoskodniuk is kell róluk. Ez a fergeteges családi vígjáték egy erdőtüzekre szakosodott, marcona tűzoltó osztagról szól, akik emberükre akadnak három izgága, csintalan csemete személyében, amikor kimentik őket egy tűzből.

Lola (Lola vers la mer, 2019)

Lola / Lola vers la mer (2019) – Trailer (English Subs)

Directed by : Laurent Micheli Genre: Fiction – Runtime: 1 h 30 min French release: 11/12/2019 Production year: 2019 Just when Lola, 18 years old and transgender, learns that she can finally have surgery, her mother, who is her only financial support, passes away.

Vasárnap

Színpad 0 (Escenario 0) S01

TODO EL TIEMPO DEL MUNDO (2020) * HBO * Escenario 0

© HBO MÁS INFO https://elcriticodelatele.com/todo-el-tiempo-del-mundo,-segundo-episodio-de-escenario-0/(abre en una nueva pestaña) RESUMEN ¿Qué pasaría si todo el mundo olvida algo que sucedió realmente? Flores es el amable dueño de una zapatería de señoras. Cada noche, al cerrar su negocio, recibe la visita de extrañas personas que le cuentan su futuro, le revelan detalles de su pasado y llegan, incluso, a desvelar sus historias presentes.

Előre (Onward, 2020)

Előre (6E) – hivatalos szinkronizált előzetes #2

Két kalandor útra kél! A Pixar új filmje 2020 márciusától a mozikban! Facebook: https://www.facebook.com/FilmKockak/ Instagram: https://www.instagram.com/film.kockak/ #Előre #Pixar

Tengerparti elit (Coastal elites, 20

Crack – A kezdet (The Crack: Inception, 2019)

#Frissmegjelenések #HBOZóna #HBOMax #ajánló