Premierben érkezik a Riveldale producereinek legújabb HBO Max filmje

Oszd meg a cikket másokkal is:

Még csak néhány napja mutatta be az HBO Max az új youngster drámáját, a Unpregrantot, amelyhez már megérkezett az első előzetes is. A Riveldale producereinek első HBO produkciója hozzánk is érkezik (valószínűleg premierben) Nemterhes címmel, és több ismert színésszel is találkozhatunk benne.

A sztori szerint Veronica a 17 éves tinédzser sosem gondolta, hogy elbukik egy teszten, egészen addig, amíg terhes nem marad. Az ígéretes jövő most tűnik el a szeme elől, Veronica pedig meghoz egy döntést, amiről soha nem gondolta volna, hogy meg kell hoznia.

– YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Ez a nehéz döntés egy kilencszáz mérföldes utazásra indítja Új- Mexikóba az egykori legjobb barátnőjével, Baileyvel, ahol rájönnek, hogy az egyik legfontosabb dolog az életben a barátság. Szereplők között találjuk Haley Lu Richardson (Két lépés távolság) valamint Barbie Ferreirat, akit a nézők szintén HBO produkcióból, a nálunk is sikert aratott Eufória című sorozatból ismerhetnek.

A Nemterhes premierje szeptember 10-én lesz az HBO Max-on, ami nálunk az HBO GO- lesz látható.

#MűsoronPlus #HBOZóna #HBOMax

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója