function wpb_exclude_from_feed($query) { if ($query->is_feed() ) { $query->set('post__not_in', array(14805461,14808847,14808872,14808877,14808899)); } } add_action('pre_get_posts', 'wpb_exclude_from_feed');

Kiemelt témák: Netflix szeptember I Disney+ szeptember | SkyShowtime szeptember I Streaming Week 35 I Távozó tartalmak

Premierben érkezik a Riveldale producereinek legújabb HBO Max filmje

Még csak néhány napja mutatta be az HBO Max az új youngster drámáját, a Unpregrantot, amelyhez már megérkezett az első előzetes is. A Riveldale producereinek első HBO produkciója hozzánk is érkezik (valószínűleg premierben) Nemterhes címmel, és több ismert színésszel is találkozhatunk benne.

A sztori szerint Veronica a 17 éves tinédzser sosem gondolta, hogy elbukik egy teszten, egészen addig, amíg terhes nem marad. Az ígéretes jövő most tűnik el a szeme elől, Veronica pedig meghoz egy döntést, amiről soha nem gondolta volna, hogy meg kell hoznia.

No Title

No Description

Ez a nehéz döntés egy kilencszáz mérföldes utazásra indítja Új- Mexikóba az egykori legjobb barátnőjével, Baileyvel, ahol rájönnek, hogy az egyik legfontosabb dolog az életben a barátság. Szereplők között találjuk Haley Lu Richardson (Két lépés távolság) valamint Barbie Ferreirat, akit a nézők szintén HBO produkcióból, a nálunk is sikert aratott Eufória című sorozatból ismerhetnek.

A Nemterhes premierje szeptember 10-én lesz az HBO Max-on, ami nálunk az HBO GO- lesz látható.

#MűsoronPlus #HBOZóna #HBOMax

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.