Betekintő: Ezek az újdonságok érkeznek az HBO GO-ra szeptemberben

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ebben a cikkben találjátok a tervezett HBO GO tartalmakat, amik már valamilyen formában rendelkeznek megerősített szeptemberi premierdátummal.

Ebben az összeállításban még nem szerepel az össze szeptemberi HBO film vagy sorozat, hiszen állandóan kerülnek új tartalmak a műsortárba. Viszont ahogyan érkeznek hírek az újdonságok megjelenéseiről, a cikket folyamatosan frissítem a kibővült tartalmakkal. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a COVID-járvány miatt (vagy egyéb okból) a tervezett megjelenéshez képest is előfordulhatnak csúszások (egyre ritkábban), amiket ebben a cikkben szintén nyomon tudtok követni.

Néhány cím, amire érdemes lesz az HBO GO-n szeptemberben odafigyelni:

  • Akik mi vagyunk (We are Who We Are) – A két amerikai gyerek egy olaszországi amerikai katonai bázison él. Tanúi lehetünk a felnőtté válásuknak: barátságuknak, identitáskeresésüknek, az első szerelemmel való találkozásuknak, minden olyan dolognak, ami egy tinit foglalkoztat.
  • A farkas gyermekei (Raised by Wolves) A világűr gyarmatosításának korai szakaszában két android feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek egy bolygón. Apának és Anyának komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Ridley Scott sci-fi sorozata a nem is olyan távoli jövőben játszódik.

(folyamatosan frissülő tartalom)

Premierdátum nélkül:

Akik mi vagyunk (We are Who We Are)

We Are Who We Are: Official Teaser | HBO

There’s a revolution going on inside of you. #wearewhoweare premieres September 14. We Are Who We Are is a new coming-of-age story from Luca Guadagnino (Call Me By Your Name) about two American teenagers who live on an American military base with their parents in Italy.

Szeptember 1

Manifest S02

No Title

No Description

Szeptember 3

A farkas gyermekei (Raised by Wolves)

Raised by Wolves | Official Trailer | HBO Max

Mother was programmed to protect everyone after Earth had been destroyed. When the big bad wolf shows up, she is the one we must trust. #RaisedByWolvesMax Stream Raised by Wolves on HBO Max: http://itsh.bo/hbo-max After Earth is ravaged by a great religious war, two androids set out to raise human children on the mysterious virgin planet Kepler-22b, a treacherous task jeopardized by the arrival of a devout congregation of surviving humans.

Szeptember 5

Egy esős nap New Yorkban (A Rainy Day in New York, 2019)

Egy esős nap New Yorkban – magyar feliratos előzetes

Woody Allen romantikus komédiája, az Egy esős nap New Yorkban egy főiskolás szerelmespár, Gatsby (Timothée Chalamet) és Ashleigh (Elle Fanning) történetét meséli el. A pár tervei a New Yorkban töltött romantikus hétvégéről egy csapásra füstbe mennek, amikor a napos idő esősbe fordul.

Szeptember 6

Jojo Nyuszi (Jojo Rabit, 2019)

Jojo Nyuszi (12E) – hivatalos feliratos előzetes

Taika Waititi (THOR: RAGNARÖK, VADEMBEREK HAJSZÁJA) író-rendező a tőle megszokott stílusban készítette el humorral és érzelemmel teli új filmjét, a JOJO NYUSZI-t. A második világháború idején a magányos német kisfiú, Jojo elképzelései a világról alapjaiban rendülnek meg, amikor felfedezi, hogy egyedülálló anyukája egy zsidó lányt rejteget házuk padlásán.

Fomo: Megosztod és uralkodsz (2019)

FOMO – Megosztod, és uralkodsz (16) előzetes – Hartung Attila filmje

Nézd meg a filmet a Cinegón! https://cinego.hu/filmek/fomo Kövesd a FOMO filmet Instán és Facebookon is! https://www.instagram.com/fomo.amozifilm/ https://www.facebook.com/FOMO.amozifilm/ Ha nem vagy online, nem is létezel? A gimnazista Gergőt és barátait, azaz a Falka tagjait három dolog motiválja: a szex, a buli és hogy az ezekről készült videókat minél többen megnézzék a netes csatornájukon.

Szeptember 9

A pisai torony (The Tower of Pisa, 2019)

Szeptember 10

Nemterhes (Unpregrant, 2020)

No Title

No Description

Drakulics elvtárs (2019)

DRAKULICS ELVTÁRS – Előzetes #1 (16)

DRAKULICS ELVTÁRS – OKTÓBER 31-TŐL A MOZIKBAN! A vámpírok köztünk járnak! De aggodalomra semmi ok: a kémelhárítás tagjai már a nyomukban vannak, és a szokásos eszközökön kívül akár fokhagymát is bevetnek. 70-es évek, Magyarország. A kubai forradalmat is megjárt Fábián elvtárs (Nagy Zsolt) hazalátogat, hogy megnyisson egy nagyszabású véradó mozgalmat, de valami nagyon nem stimmel vele.

Szeptember 14

A harmadik nap (The Third Day)

The Third Day: Official Trailer | HBO

When was the last time you really let go? #TheThirdDay premieres September 14 at 9PM. #HBO Subscribe to HBO on YouTube: https://goo.gl/wtFYd7 Created by Dennis Kelly and Felix Barrett, The Third Day is told over the first three episodes.

Szeptember 20

Inkább lennék özvegy (Hope Gap, 2019)

Szeptember 27

Fargo S04 (Nem megerősített, hogy az első három évad után a negyedik is érkezik premierben az HBO GO-ra)

#Betekintő #HBOZóna #Raisedbywolves