Spanyolországban a Vodafone TV-re érkezik az Eurosport saját streamingje

Spanyolországban megállapodást kötött egymással a Discovery Communications az Eurosport kizárólagos tulajdonosa és a Vodafone, az Eurosport Player Vodafone TV- integrációjáról. Ennek értelmében a sportcsatorna streaming platformja elérhető lesz Spanyolországban a Vodafone set-top boxjain. Egyébként ez az első ilyen megállapodása az Eurosportnak, amely számos nemzetközi teniszverseny, mint a Roland Garros és az US Open mellett több kiemelt sporteseményt is kizárólagosan közvetíthet. Ilyen példáull az egyre népszerűbb Tour de France és a La Vuelta, valamint a Le Mans 24 is.

Azok az előfizetők, akik a Vodafone TV Sport csomagjára fizetnek elő, amely már tartalmazza az Eurosport 1 és az Eurosport 2 TV csatornákat is, további költség nélkül tudnak hozzáférni az Eurosport Playerhez, akár mobilról is. Így tehát elég egyszer előfizetni ahhoz, hogy bármelyik eszközön nézhessék a közvetítéseket. Ilyen megállapodásokra lehet számítani akár nálunk is, elég csak a napokban felbukkanó Vodafone TV Netflix beállítására gondolni, amely akár megalapozhatja a hazai streaming platformok széleskörű kábeles elterjedését.

A hazai Vodafone TV-re érkező Eurosport Player-ről egyelőre nincsenek információim, de amint kapok hivatalos tájékoztatást, frissítem a cikket.

#MűsoronPlus #Vodafone #EurosportPlayer

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.