Spanyolországban a Vodafone TV-re érkezik az Eurosport saját streamingje

Oszd meg a cikket másokkal is:

Spanyolországban megállapodást kötött egymással a Discovery Communications az Eurosport kizárólagos tulajdonosa és a Vodafone, az Eurosport Player Vodafone TV- integrációjáról. Ennek értelmében a sportcsatorna streaming platformja elérhető lesz Spanyolországban a Vodafone set-top boxjain. Egyébként ez az első ilyen megállapodása az Eurosportnak, amely számos nemzetközi teniszverseny, mint a Roland Garros és az US Open mellett több kiemelt sporteseményt is kizárólagosan közvetíthet. Ilyen példáull az egyre népszerűbb Tour de France és a La Vuelta, valamint a Le Mans 24 is.

Azok az előfizetők, akik a Vodafone TV Sport csomagjára fizetnek elő, amely már tartalmazza az Eurosport 1 és az Eurosport 2 TV csatornákat is, további költség nélkül tudnak hozzáférni az Eurosport Playerhez, akár mobilról is. Így tehát elég egyszer előfizetni ahhoz, hogy bármelyik eszközön nézhessék a közvetítéseket. Ilyen megállapodásokra lehet számítani akár nálunk is, elég csak a napokban felbukkanó Vodafone TV Netflix beállítására gondolni, amely akár megalapozhatja a hazai streaming platformok széleskörű kábeles elterjedését.

Hamarosan érkezik a Netflix a Vodafone TV boxaiba?

A hazai Vodafone TV-re érkező Eurosport Player-ről egyelőre nincsenek információim, de amint kapok hivatalos tájékoztatást, frissítem a cikket.

#MűsoronPlus #Vodafone #EurosportPlayer

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója