Az HBO GO-ra érkezik a teljes Star Wars franchise

Jó hír érkezett a Star Wars rajongói számára, mivel Július 17-től (péntektől) kezdődően az összes Star Wars-film bekerül az HBO GO műsortárába.

Az első héten, július 17-én érkezik az előzménytrilógia – a saga első három része –, valamint a Solo: Egy Star Wars-történetet, amely a fiatal Han Solónak azokat a kalandjait meséli el, amelyeket még azelőtt élt át, hogy a Lázadók hősévé vált volna. Mindezek mellett a Star Wars: A klónok háborúja című egész estés animációs film is elérhetővé válik – az azonos című sorozat első öt évada most is elérhető az HBO GO-n. Ezekben a filmekben közös, hogy mind a Lázadók Szövetségének megalakulása előtt játszódnak.

Aztán július 24-én csatlakozik az eredeti trilógia a 70-es és 80-as évekből, valamint a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet, amely az 1977-es Star Wars: Egy új remény cselekményének közvetlen előzményeit meséli el.

Július 31-én válik elérhetővé a közelmúltbeli folytatássorozat első két filmje, a Star Wars: Az ébredő Erő és a Star Wars: Az utolsó Jedik.

Az HBO GO Star Wars-felhozatala augusztus 7-én válik teljessé a Star Wars: Skywalker korával, a Skywalker saga utolsó részével.

A teljes Star Wars HBO GO menetrend:

Július 17

Star Wars: Baljós árnyak

Ebben a Star Wars-előzményfilmben két Jedi lovagot követünk, akik Amidala királynőt védelmezik abban a reményben, hogy a bolygóközi kereskedelmi konfliktus békésen zárulhat le. Útközben megismerkednek Anakin Skywalkerrel, a kisfiúval, aki különleges adottsággal rendelkezik.

Star Wars: A klónok támadása

 Tíz évvel első találkozásuk után Anakin Skywalker és Padmé Amidala szenátor között tiltott szerelem szövődik, miközben Obi-Wan Kenobi utánajár a szenátor elleni merényletkísérletnek és egy, a Jedik számára készülő titkos klónhadsereg nyomára bukkan.

Star Wars: A Sit-ek bosszúja

Három éve zajlik a Klónháború, amikor a Jedik kiszabadítják Palpatine-t Dooku gróf fogságából. Mialatt Obi-Wan egy újabb fenyegetéssel néz szembe, Anakin kettős ügynökké válik a Jedi Tanács és Palpatine között, és a galaxis uralására irányuló terv része lesz.

Star Wars: A klónok háborúja (2008)

A jó és rossz közt dúló galaktikus küzdelemben a Jedi mester és tanítványa, Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker egyesítik erőiket, hogy harcba szállva megakadályozzák a Köztársaság szétforgácsolódását.

Solo: Egy Star Wars-történet

Kösd be a biztonsági övedet, mert most jön életed kalandja az Ezeréves Sólyom fedélzetén! Han Solo vakmerő alvilági kalandok sorozatán keresztül összebarátkozik későbbi másodpilótájával, a tekintélyt parancsoló Chewbaccával és megismerkedik a hírhedt szerencsejátékossal, Lando Calrissiannal is.

https://www.youtube.com/watch?v=jXcHUG3qqUU

Július 24

Zsivány egyes: Egy Star Wars-történet

Viharos időket élünk, amikor Jyn Erso, a bátor szökevény és Cassian Andor, a Lázadók hírszerzője hősök egy szedett-vedett csapatának élére áll, hogy együtt megkíséreljék ellopni a Birodalom pusztító fegyverének, a Halálcsillagnak a terveit.

Star Wars: Egy új remény

Luke Skywalker egy Jedi lovag, egy nagyképű pilóta, egy Wookiee és két droid segítségével megpróbálja megmenteni a galaxist a Birodalom pusztító fegyverétől, miközben megkísérli kimenteni Leia hercegnőt a gonosz Darth Vader fogságából.

Star Wars: A birodalom visszavág

Miután a Birodalom megtámadta Hoth bolygón levő bázisukat, a Lázadók szétszélednek. Miközben Hant és Leiát a birodalmiak üldözik, Luke Yoda mestertől tanul, majd szembeszáll Darth Vaderrel és megtudja a megrázó igazságot saját múltjáról.

Star Wars: A Jedi visszatér

A Birodalom egy korábbinál is erősebb Halálcsillag segítségével próbál leszámolni a Lázadókkal. Miközben a Lázadó flotta össztámadást indít az űrállomás ellen, Luke Skywalker megvívja a döntő összecsapást apjával, Darth Vaderrel a gonosz Császár színe előtt.

Július 31

Star Wars: Az ébredő erő

Három évtizeddel Darth Vader és a Galaktikus Birodalom legyőzése után új veszély fenyeget. Az Első Rend a galaxis uralmára tör, és csak hősök egy kis csapata állíthatja meg őket az Ellenállók segítségével.

Star Wars: Az utolsó Jedik

A Köztársaság elpusztult, az Első Rend uralkodik. Snoke legfőbb vezér célja, hogy eltiporja az Ellenállás utolsó maradványait, és megerősítse uralmát a galaxis felett. De még van remény: Luke Skywalker, a Jedi mester megváltoztathatja a háború kimenetelét.

Augusztus 7

Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker saga utolsó fejezetében végéhez ér a Jedik és a Sithek rendjének ősi konfliktusa. Az Ellenállás megmaradt tagjainak szembe kell nézniük a múltjukkal, miközben még egyszer utoljára meg kell küzdeniük az Első Renddel.

https://www.youtube.com/watch?v=YN2FXyrYxcU

#StarWars #HBOGO #HBOZóna #Frissmegjelenés

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.