function wpb_exclude_from_feed($query) { if ($query->is_feed() ) { $query->set('post__not_in', array(14805461,14808847,14808872,14808877,14808899)); } } add_action('pre_get_posts', 'wpb_exclude_from_feed');

Kiemelt témák: Netflix szeptember I Disney+ szeptember | SkyShowtime szeptember I Streaming Week 35 I Távozó tartalmak

Exkluzív tartalmakkal készül a Cartoon Network az idei San Diego Comic-Con-ra

Idén a koronavírus-járvány miatt a világ legnagyobb képregényes, filmes találkozóját virtuálisan tartják meg, San Diego Comic-Con@Home címmel. Július 23-án a Cartoon Network virtuális programsorozattal lesz jelen a digitális rendezvénysorozaton, a nézők ezen a napon találkozhatnak a csatorna sikersorozatainak készítőivel, valamint bepillanthatnak a Cartoon Network Studios készülő produkcióiba, többek közt az új Ben 10-filmbe és a Medvetesók első egész estés kalandjába.

A Cartoon Network exkluzív betekintés fog adni a Ben 10 vs. The Universe című egész estés filmbe, valamint a Vadócok és a Mao Mao: Tiszta Szív hősei új évadjaiba is.

Cartoon Network Studios First Look | Thursday July 23 12p PST

Philip Solomon, voice of Craig, and Lucia Cunningham, voice of Craig’s little sister Jessica, from the Emmy-nominated series „Craig of the Creek” host the annual Cartoon Network Studios First Look virtual panel. It’s like they are at the Trading Tree, but instead of handing out Choco Rolls they’re dishing out special announcements and exclusive clips from „Apple & Onion,” „Ben 10 vs.

Július 23-án, csütörtökön a Cartoon Network első panelbeszélgetésén a csatorna tehetségei megosztják saját inspiráló történeteiket arról, hogyan lettek rajzfilmkészítők. Ezt követi a második rendezvény, amelynek fő témája a készülő CN-produkciók, és amelyen a fent említett két film mellett exkluzív jelenetekbe enged bepillantást a CN, többek közt az Alma és Hagyma, a Victor és Valentino, a Mao Mao: Tiszte Szív hősei és az Emmy-jelölt Vadócok új évadjaiból, tehát a csatorna igazi csemegékkel fog készülni az eseményre.

A Cartoon Networkön látható rajzfilmek közül a Villámmacskák akcióban is szerepel a Comic-Con programlistáján. A Warner Bros. Animation magyar idő szerint 21 órakor kezdődő panelbeszélgetésén a vadonatúj akció-vígjátéksorozat készítői és a szereplők eredeti hangjai a nézők kérdéseire felelnek.

A Cartoon Network panelbeszélgetései ingyenesen követhetők a comic-con.org honlapon és a San-Diego Comic-Con YouTube-csartornáján.

Íme a program (zárójelben magyar idő szerint)

Július 23. (csütörtök, 17:00)

CARTOON NETWORK STUDIOS: A KÉPES FORGATÓKÖNYV MŰVÉSZETE

Ezen a programon a Cartoon Network Studios nagysikerű sorozatainak rajzolói vesznek részt, akik megosztják a tippjeiket és elmondják, hogyan lettek képesforgatókönyv-írók. A nézők megtudhatják, hogyan keltik életre a szövegkönyvet és egy-egy epizód ötletét.

Résztvevők: Mic Graves, a Gumball csodálatos világa rendezője; Chuck Klein, az Alma és Hagyma supervising producere; Julia Pott, a Bűbájtábor alkotója; Alabaster Pizzo, a Bűbájtábor képesforgatókönyv-írója.

Július 23. (csütörtök, 18:00)

CARTOON NETWORK STUDIOS: ELSŐ BEPILLANTÁS AZ ÚJ PRODUKCIÓKBA

Az Emmy-jelölt Vadócok sorozatban szereplő Craig eredeti hangja, Philip Solomon és Jessica eredeti hangja, Lucia Cunningham műsorvezetésével indul a Cartoon Network Studios új produkcióinak bemutatása. A nézők eddig sosem látott jeleneteket láthatnak az Alma és Hagyma, a Vadócok, a Mao Mao: Tiszta Szív hősei, a Victor és Valentino sorozatok új részeiből, valamint a Ben 10 vs. The Universe: The Movie és a We Bare Bears: The Movie című egész estés rajzfilmekből.

#CartoonNetwork #MűsoronPlus #WarnerMedia #streaming #TV

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.