Így fest Millie Bobby Brown és Henry Cavill az új Netflix filmben

Oszd meg a cikket másokkal is:

Megérkeztek az első képek Millie Bobby Brown (Eleven, Stranger Things) és Henry Cavill első közös filmjéhez az Enola Holmes-hoz, aminek már a premierdátumát is felfedhették.

Az új Netflix Original filmben Millie Bobby Brown játssza majd Sherlock Holmes húgát és magát Sherlockot az a Henry Cavill fogja alakítani, akinek a Vaják (The Witcher) volt az első Netflixes produkciója.

A filmet eredetileg a mozikba szánták, végül a Netflix lecsapott rá, és kivásárolta a nemzetközi jogait a Lionsgate-től. A film Nancy Springer népszerű gyerekkönyv-sorozatából készült, és a történet szerint Sherlock húga (Millie Bobby Brown) eltűnt édesanyjuk rejtélyét szeretné megoldani, viszont az akcióban nem számíthat a bátyja segítségére. Egy idő után a történetbe politikai szálak is keverednek, így egyre kiélezettebbé válik majd a nyomzás. A szinopszis alapján a film “dinamikus új női csavart visz a világ legnagyobb detektívjének és családjának történetébe.”

A filmhez most három friss kép érkezett a Netflixtől, és ha hihetünk az általában jól informált IMDb-nek, akkor szeptember 14-én már meg is nézhetjük ezt az új női csavart Sherlock történetéből.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója