További nyolc európai országban indul a Disney Plus szeptember 15-én

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Disney keddi bejelentetése szerint szeptember 15-én további nyolc európai országra terjeszti ki streaming szolgáltatását, a Disney Plus-t.

Így tehát kicsit kevesebb mint egy évvel a globális premier után (2019. november) a szolgáltatás elérhetővé válik Portugáliában, Norvégiában, Dániában, Svédországban, Finnországban, Izlandon, Belgiumban és Luxemburgban.

Az újonnan bevezetett országok havidíjai a holland, illetve a francia árakat fogják alapul venni, ami jelenleg 6,99 eurót jelent. Portugáliában, Belgiumban, Finnországban, Izlandon és Luxemburgban egy az egyben átültetik ezt a standard árképzést, azonban Norvégiában havonta 69, éves szinten 689  norvég korona lesz. A svédeknél 69 vagy 689 svéd koronába, a dánoknál pedig havonta 59 vagy 589 dán koronába fog kerülni a streaming szolgáltatás.

A Disney Plus (néha Disney + -ként írják) tavaly november 12-én startolt el Amerikában, viszont májusra elérte az 50 milliós előfizetői bázist, és egy új elemzés szerint az amerikai családok fele már Disney Plus előfizető.

Izgalommal és büszkeséggel tekintünk a Disney Plus bevezetése óta eltelt időszakára, és folytatjuk a terjeszkedést további piacokra. A terveknek megfelelően a COVID-19 ellenére is sikeresen indítottuk útjára a streaming szolgáltatásunkat Nyugat-Európában, amelyet egy rendkívül sikeres indiai bevezetés követett- nyilatkozta Bob Chapek vezérigazgató, a Disney Plus őszi terjeszkedéséről.

A Disney Plus jelenleg ezekben az országokban érhető el trükközés nélkül: Ausztrália Ausztria, Kanada, Franciaország, Németország, India, Olaszország, Új-Zéland, Svájc, Egyesült Királyság, Hollandia, Japán, Monaco, Puerto Rico, Spanyolország Egyesült Államok

A hazai elérhetőségről eltérő információk állnak rendelkezésre, viszont jó eséllyel még idén, legkésőbb jövő tavasszal elindulhat hivatalosan az új streaming szolgáltatás, felzárkózva a hazai piacvezetőnek számító HBO GO és Netflix  páros mellé. Ugyanakkor az Apple streaming platformjára is egyre inkább érdemes lesz a jövőben odafigyelni.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója