A YouTube-ról vásárolt a Netflix, és már oda jön a Cobra Kai új évada

Oszd meg a cikket másokkal is:

Miután a YouTube Premium elkaszálta saját gyártású sorozatait (Youtube Original), a Netflix máris lecsapott az egyik legértékesebb tartalmára. A streaming szolgáltató mai bejelentése alapján a The Karate Kid-franchise (Karate kölyök-franchise) hoz tartozó Cobra Kai elhagyja a saját tartalmakat illetően amúgy is halott YouTube Premium szolgáltatást, és a Netflixhez kerül, akik már a folytatást is bejelentették. Így a Sony Pictures Television által a YouTube-ra készített első két évad költözése mellett egy újabb évad is készül a Karate kölyök univerzumához, ami már Netflix Original-ként látja majd meg a napvilágot.

A harmadik évadban továbbra is a felnőttként látható Ralph Macchio és William Zabka fog szerepelni, és az új deal értelmében a két évad átköltözése után még ebben az évben bemutathatják a következő évadot is.

Egyébként a Cobra Kai több rangos elismerést is kapott a szakmától, például a népszerű oldal a Rotten Tomatoes 2018 legjobb drámasorozatának tartotta, és az első évad ritkának számító 100%- os minősítést kapott. Ezen túl pedig a két Emmy jelölés is azt mutatja, hogy minőségi tartalommal gazdagodik a Netflix Original műsortára.

A sorozat hazai Wikipédia oldalán található leírás szerint a Cobra Kai az 1984-ben bemutatott első rész után 34 évvel játszódik. Johnny Lawrence (Zabka) újra megnyitja egykori dódzsóját, a Cobra Kai-t és eközben fiatalkori rivalizálása is újraéled az őt a legelső filmben egy karateversenyen legyőző Daniel LaRussóval (Macchio). Az egyes epizódokban számos utalás történik az eredeti filmekre és több korábbi szereplő is visszatér a képernyőre.

Official Cobra Kai Trailer – The Karate Kid saga continues

Watch the official trailer for Cobra Kai, a YouTube Red Original Series. Premieres May 2!In the highly-anticipated return of two iconic characters, the arch-…

A Cobra Kai írója és executive producere Josh Heald, Jon Hurwitz, és Hayden Schlossberg lesz, amit a Counterbalance Entertainment fog elkészíteni.

A Cobra Kai elindítása az első perctől fogva egy valóra vált álom számunkra. Köszönjük Jeff Frostnak, Chris Parnellnek, Jason Clodfelternek, Karen Tatevosian valamint a Sony Pictures fáradhatatlan odaadásának, hogy új otthont találtak számunkra, ahol nemcsak folytathatjuk a sorozatot, hanem lehetőség nyílik a Karate kölyök univerzum bővülésére. Nagyon örülünk, hogy csatlakozhatunk új partnereinkhez a Netflixnél, és várakozással tekintünk arra, hogy a sorozat elérhetővé váljon a saját közönségük számára is, akik hasonlóképpen szeretik a franchise-t, mint mi. – nyilatkozták a költözésről a végrehajtó producerek, Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg.

Slider
Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója