Júliusban a második évaddal tér vissza a Hogyan adjunk el drogokat a neten (villámgyorsan)

Oszd meg a cikket másokkal is:

Júliusban folytatódik a sikeres német youngster Netflix sorozat, a Hogyan adjunk el drogokat a neten (villámgyorsan) (How to Sell Drugs Online (Fast))

A sorozat második évadában Moritz és a MyDrugs legénysége keményen dolgozik, miután beindították jól jövedelmező internetes üzletüket, így a tevékenységük egyre sikeresebb, ám annál veszélyesebb lesz. Azonban Moritznak akad további elfoglaltsága is, hiszen meg kell szereznie az érettségit.

A sorozat szereplői Maximilian Mundt (Moritz Zimmermann), Danilo Kamperidis (Lenny), Damian Hardung (Dan), Lena Klenke (Lisa) az új évadra is visszatérnek, viszont lesz egy új szereplő is, Lena Urzendowsky (Kira), aki egy számítógépes zsenit fog alakítani. A második évad július 21-én érkezik a Netflix műsortárába.

How to Sell Drugs Online (Fast) | Trailer | Netflix

Moritz’s nerdy days are soon to be over when he decides to launch an online drug business with his best friend, Lenny. Coming May 31. Only on Netflix.

Első évad,előzetese

Egyébként a How to Sell Drugs Online (Fast) lett a Dark előtt a legsikeresebb Netflix sorozat Németországban, amihez még nem érkezett hivatalos előzetes. Maximilian Mundt nyerte Németországban az év legjobb fiatal színésze díját és maga a sorozat pedig szerdán vehette át a legrangosabb német TV-díjat a Legjobb vígjáték sorozat kategóriában.