Bear Grylls ifjú klónjaival támad az HBO Max új sorozata

Egyre több valóságshow és reality műsor készül streaming platformra, amiből az HBO sem szeretne kimaradni. Ennek a hullámnak köszönhetően a Karma című ügyességi életmód-reality lesz az HBO Max első ilyen jellegű tartalma, az életmódyoutuber, Michelle Khare vezetésével, ami június 18-án érkezik streamingen, viszont hazai megjelenésről még semmit nem tudni.

[smartslider3 slider=”11″]

Az új Max Original életmód-reality tizenhat fiatal versenyzőről szól, akik a kaliforniai vadonban küzdenek egymással és természet erőivel. Olyan 12 és 15 év közötti fiatalokról beszélünk, akik távol a szülőktől és a kényelmet jelentő otthonaiktól versenyeznek egymással, és a karma törvényei határozzák meg a verseny alatti szabályokat.

A különböző ügyességi feladatok próbára teszik a fiatalok szellemi és fizikai tűrőképességeit, miközben rájönnek arra is, hogy társadalmi cselekedeteik hogyan befolyásolják a játék sikerét. Így hát központba kerül az alázat, illetve az emberi kapcsolatok fontossága, hogy a legvégén kiderüljön, ki lesz a Karma Bajnoka. Az első előzetes alapján egész jó próbálkozásnak tűnik a Karma, ám sikerét majd az fogja eldönteni, hogy mennyire lesz az egész természetes, mert ez az elvesszük a fiataloktól a telefont és internetet (és húzzátok meg magatokat) próbálkozás csak akkor nem iszonyat izzadságszagú, ha mögé valós élethelyzeteket és tényleg küzdelmes versenyt képesek elhelyezni.  

https://youtu.be/-0LhBkSvBhw

A Karma executive producere JD Roth, Adam Greener és Sara Hansemenn készítette a GoodStory Entertainment.  Showrunner és végrehajtó producer Fred Pichel.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.