Kiemelt témák: Netflix június I SkyShowtime június I Streaming Week 23 I Távozó tartalmak

A rasszizmus elleni tüntetéshullám inspirálta a Netflix új kollekcióját

Egy új dedikált válogatás várta ma a Netflix amerikai előfizetőit, amikor mobilon vagy tévén elindították a streaming óriás szolgáltatását.

[smartslider3 slider=”11″]

A Black Lives Matter kollekció 45, főként faji egyenlőtlenségről, valamint a feketék amerikai társadalomban szerzett tapasztalatairól szóló címet tartalmaz, és Amerikában egyedi rendszerszintű értesítéssel került bevezetésre. Ez azt jelenti, hogy amikor valaki beizzította a szolgáltatást, azonnal a képen látható felület fogadta, és az értesítések között is megjelent a Black Lives Matter kollekció, amit alatta külön sávban is elhelyeztek.

Nálunk nincs külön értesítési sáv vagy figyelemfelkeltő grafikai rendszerüzenet, azonban az alábbi linkre kattintva már Ti is válogathattok a kollekció címei között.

Megtalálható benne többek között Luke Cage, A Fiunkat keresve (American Son), az Orange is the new Black mind a hét évada, Michelle Obama Így lettem (Becoming) életrajzi dokumentumfilmje valamint Kedves Fehér Emberek (Dear White People) vagy a Póz (Pose). Péntektől már Spike Lee új filmje, az 5 bajtárs (Da 5 Bloods) is bekerül majd a válogatásba.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.