Vége a várakozásnak, javítja a letöltési opcióját a Netflix

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Netflixre a tartalmak 90%-a már évek óta letölthető, és ezt a lehetőséget a Windows 10-es PC-k is támogatják. Tavaly én írtam meg elsőként, hogy a hazai HBO GO is bevezette ezt a szolgáltatást, így már a Trónok harca is egy ideje letölthető a telefonunkra (jelenleg még csak Androidra), a HBO esetében viszont a PC-s támogatás még hiányzik.

A Netflix most saját letöltési opcióján szeretne csavarni, így heteken vagy akár napokon belül elérhetővé válik Androidos készülékeken a letöltés közben elindítható tartalomfogyasztás.

Hogy mit jelent ez?

Már nem kell megvárni a tartalom teljes letöltését, ha szeretnénk elkezdeni a megtekintését. A konzolok (Xbox One, PS4) mintájára elég csak a letöltés opcióra bökni, és amint eléri a megnézéshez szükséges letöltési állapotot (aminek mértéke változó lehet), máris nekikezdhetünk. Mondjuk beállítod letölteni az új Dark évad első részét, és néhány perc múlva már az éppen letöltött résszell kezdhetsz is, az applikáció pedig nézés közben utánatölti a hiányzó szakaszt, így ha gyenge neted van, akkor sem kell lemondani a kiváló minőségű gyors Netflixezésről.

Slider

Forrás:  xda-developers.com

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója