Régóta várt sorozatokkal frissít a héten a Netflix (május 25-29)

Az eddig megszokott premieráradathoz képest a következő hét viszonylag kevesebb újdonságot ígér, hogy aztán a következő héten ismét rákapcsoljanak. Azért ez a hét sem marad izgalmak nélkül, elég csak a Jeffrey Epstein-sztorira gondolni, ami az utóbbi évek egyik legnagyobb médiabotrányának a hiteles történetét mutatja be. Érkezik a Már nem vagyok itt a Tribeca Filmfesztivált is megjárt mexikói zenés dráma, és Hurrápéntek alkalmával jön Steve Carell, Greg Daniels és John Malkovich főszereplésével az Űrhadosztály Original mockumentary-szitkom is.

Lássuk tehát a heti premier érkezőket. Viszont ahogy eddig megszokhattátok, jöhetnek még korábbi klasszikusok vagy régebbi sorozatok szinkronjai, illetve feliratai, ezért érdemes folyamatosan olvasni, hiszen valamennyiről érkezőről beszámolok itt az oldalon, valamint hivatalos közösségi oldalamon is. A múlt heti frissítéseket itt találjátok.

Hétfő

Snowpiercer – Túlélők viadala S01

Kedd

Hannah Gadsby: kutyám, Douglas – Netflix Original stand-up

Szerda

Hatalom és perverzió: A Jeffrey Epstein-sztori (Jeffrey Epstein: Filthy Rich) – Netflix Original limited dokumentumfilm-sorozat

Már nem vagyok itt (I’m No Longer Here)– Netflix Original film (Mexikó)

Csütörtök

Megérzés (Intuition/La Corazonada) – Netflix Original film (Argentína)

DoroHerDoro S01 – Netflix Original anime horror

Péntek

Űrhadosztály S01 (Space Force)

https://www.youtube.com/watch?v=M2RGu5izdv4

Kenny Sebastian: A legérdekesebb ember a szobában (Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room)– Netflix Original stand-up

Valaki etesse meg Philt! (Somebody Feed Phil) (S03 Netflix Original reality

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.