Adam Sandler és LeBron James kosárlabdás filmet készít a Netflixre

Oszd meg a cikket másokkal is:

Máris megállapodott egymással Adam Sandler és a Netflix a következő közös produkciójukról. Az új Netflix Original továbbra is marad a jól bevált vígjáték műfajánál és Hustle lesz a címe, amelyet a Mi, állatok (We the Animals) elismert indi rendezője, Jeremiah Zagar fog készíteni, de besegít a munkába az NBA még mindig aktív legendája LeBron James is.

Slider

A filmben Sandler egy profi kosárlabda játékosmegfigyelőt fog játszani, aki egy igazságtalan kirúgás után felfedez egy tehetséges játékost külföldön, majd úgy dönt, hogy áthozza a srácot Amerikába, hogy valódi NBA játékost faragjon belőle.

A Hustle forgatókönyvét Taylor Materne és Will Fetters írják, a gyártásért pedig Adam Sandler produkciós cége a Happy Madison, a Roth/Kirschenbaum Films, valamint LeBron James és Maverick Carter közös cége, a SpringHill Entertainment felelősek.

Az ősszel várható Hubie Halloween vígjáték után a Hustle lehet a következő Netflix Original, amiben maga Sandler is szerepet fog vállalni. Ettől függetlenül a Happy Madison folyamatosan készít produkciókat a Netflixre, például A másik Missy (The Wrong Missy) ebben a hónapban jelent meg a streaming szolgáltató műsortárában.

Forrás: Variety

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója