Jessica Alba lesz a szereplője az új Netflix thrillernek, amire franchise-ként tekintenek

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Fantasztikus Négyes és a Sin City sztárja Jessica Alba 2017 után ismét nagyon belekezdett a munkába. Még idén láthatjuk a Bad Boys franchise spin-offja-ként emlegetett Los Angeles legjobbjai ( L.A.’s Finest) akciósorozat folytatásában, és egy Disney Plus-ra érkező dokusorozat után még egy Netflix Original drámában is főszerepet vállalt.

Slider

A Netflixre készülő Trigger Warning dráma-thrillert Mouly Surya indonéz rendező készíti, aki a Marlina the Murderer in Four Acts filmjével tört be a köztudatba, ami a Rotten Tomatoes oldalán is meglehetősen magas értékelésekkel rendelkezik. A címben szereplő Trigger Warning egy manapság igen felkapott kifejezés, ami annyit jelent, hogy a benne foglalt tartalom „felkavaró lehet”. A történet szerint Alba nagyapja váratlan halálával megörököl egy családhoz tartozó bárt, viszont miután kiderülnek a nagyapa halálának rejtélyes körülményei, Alba erkölcsi útvesztőben találja magát.

A Variety információ szerint a Netflix potenciális franchisenak tekinti a Trigger Warning-ot, tehát a nemrég bemutatott, és az előfizetők között is népszerű Tyler Rake: A kimenekítés (Extraction) valamint a Bright folytatása után, ennek siker esetén is nyitva állhat a egy újabb berendelés lehetősége.

A Los Angeles legjobbjai sorozat  második évada június 8-án startol a Spectrum Original amerikai csatornán, azonban Jessica Alba szerepelni fog a Disney Plus-ra érkező új dokusorozatban, a Parenting Without Borders-ben is.

A Netflixre készülő Trigger Warning írói között szerepel Josh Olson (Erőszakos múlt) és John Brancato, producerek lesznek Basil Iwanyk (John Wick)) és Erica Lee, executive producere pedig maga Jessica Alba lesz.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója