A Netflixre érkezik Dwayne Johnson és Emily Blunt új vígjátéka

A Red Note után ismét a Netflixre készít tartalmat Dwayne Johnson (Nagypályások, Jumanji – A következő szint), akit Emily Blunt (Hang nélkül, Mary Poppins visszatér) férjeként láthatunk majd a készülő Labda és Lánc (Ball and Chain) című új vígjátékban, amelyet a Johnson által alapított Seven Bucks fog a streaming szolgáltatónak elkészíteni.

[smartslider3 slider=”11″]

A korábbi infók szerint a film egy házaspárról fog szólni – ezek lennének Johnson és Blunt -, akik természetfeletti képességekre tesznek szert, amivel persze eleinte nem is tudnak majd mit kezdeni, így meg kell tanulniuk együttműködni, hogy erejük is jól működhessen. A fantasy alapokkal rendelkező új Netflix Original vígjáték Scott Lobdell 90-es években készült azonos című képregényének filmadaptációja lesz. A képregény sztorija szerint Edgar és Mallory megelégelték egymást, és éppen válni készülnek amikor váratlanul egy titokzatos meteor csapódik a földbe, és ennek köszönhetően kapják meg a szuperképességüket, ami újra egységgé kovácsolja a párt.

Örülünk, hogy, tovább folytathatjuk a partnerségünket a Netflixel, és üdvözöljük a Labda és Láncot a Seven Bucks univerzumában – nyilatkozta Dany Garcia, a film egyik vezető producere aki Johnson mellett  a Seven Bucks Productions társalapítója is. Scott Stuber, a Netflix Filmekért felelős vezetője szerint Dwayne és Emily között olyan kémia uralkodik, amely páratlan a maga tekintetében. Ők ketten a tökéletes páros, amely életre keltheti Emily V. Gordon szuperhős történetét, és új magasságokba emelheti a Labda és Lánc világát.

A filmet Emily V. Gordon (The Big Sick, Little America) írta, ügyvezetõ producererek lesznek Andy Berman, Misher Films és az eredeti képregény szerzője, Scott Lobdell.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.