A politika és a fake news összefonódásáról készült lengyel filmet vásárolt a Netflix

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Netflix megvásárolta a nemzetközi jogait az idei részben elhalasztott Tribeca Filmfesztivál győztes alkotásának, a The Hater lengyel drámának, ami júliusban érkezik a magyar műsortárba is.

Slider

A lengyel fim az ide csonka filmszemle nemzetközi narratíva versenygyőztes alkotása, amit az a Jan Komasa rendezett, aki a Corpus Christi-ért idén megkapta a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscar-díjat is. A történet Tomek jogi hallgató fiúról szól, aki kétségbeesetten próbálja kivívni gyerekkori barátjának Gabinak, és progresszív családjának a tiszteletét.  Munkát vállal egy magas rangú, de erkölcstelen nézeteket valló PR-cégnél, azonban hamarosan rájön, hogy ez a cég részt vesz piszkos politikai játszmákban, és beleavatkoznak a szociális média életébe is. A Hater izgalmas kifejtése annak, hogy miként terjed a hamis információ az egyre polarizálódó társadalmakban. Egy olyan társadalmat elevenít meg, amely egyszerre küzd kommunista múltjával és európai jelenével.

‘The Hater’ – first English trailer for latest from ‘Corpus Christi’ director Jan Komasa

Screen can exclusively reveal the first English-language trailer for The Hater, the latest film from Poland’s Jan Komasa, whose Corpus Christi was nominated …

A The Hater júliusban érkezik a globális piacra kivéve Lengyelországot, ahol majd később lesz a streaming bemutatója.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója