Az Apple és az HBO után a Netflixnek is tartalmat készít Reese Witherspoon

Oszd meg a cikket másokkal is:

Reese Witherspoon produkciós cége a Hello Sunshine és Jason Bateman cége, az Aggregate Films két romkom filmre szerződött a Netflixel, amelyekben Witherspoon is szerepet fog vállalni.

Slider

Az egyik bejelentett film a Your Place or Mine lesz. A szkriptet Aline Brosh McKenna jegyzi, akink nevéhez olyan nagysikerű produkciók fűződnek, mint Az ördög Pradát visel vagy a zenés vígjátéksorozat a Crazy Ex-Girlfriend, és ez lesz az első Netflixes rendezése. A gyártásban partnerként az Aggregate Films is részt fog venni.

A másik romkom Sarah Haywood New York Times bestseller regényének, a The Cactusnak az adaptációja lesz, amelyet a Hello Sunshine és Lauren Neustadter készít, és ebben is részt vállal majd Bateman cége. A könyv már szerepelt a Hello Sunshine Book Club listájában is.

Witherspoonnak láthatóan fekszik a streaming tartalomgyártás, hiszen többek között játszott az Apple TV Plus-on futó The Morning Show-ban, láthattuk a Hulu-n a Little Fires visur-ban, valamint második évadra is visszatért az HBO saját gyártásban készült Emmy-díjas Hatalmas kis hazugságok drámasorozatban. Az új kontaktusnak köszönhetően a Netflixen is kamatoztathatja színészi valamint tartalomgyártói képességeit.

Egy ideje már kerestük a megfelelő lehetőséget Ted Sarandos, Scott Stuber és az egész Netflix csapattával való együttműködésre, és nem is lehetnénk ennél izgatottabbak, hogy együtt dolgozhatunk velük a két romantikus vígjátékban – nyilatkozta Witherspoon. Mind Sarah Haywood, mind Aline Brosh McKenna történeteiben minden megtalálható, amit szeretünk a tradicionális romkomokban, ötvözve egy erős, okos és határozott női szereplésével.

Én vagyok a legnagyobb Reese Witherspoon rajongó a földön, és nemcsak hatalmas színészi tehetsége, hanem előállítási készségei miatt is – ezt már Brosh McKenna, az Aggregate Films társalapítója nyilatkozta. Ahogyan már korábban megírtam, a Netflix még 2018-ban kötött  többéves megállapodást az Aggregate Films-el, ami filmekre, sorozatokra és dokumentumfilmekre vonatkozik. A cég ügyvezető igazgatója egyébként Jason Bateman, akit a Netflix nézők leginkább az Ozark drámasorozatból ismerhetnek. A Hello Sunshine produkcióival most találkozhatunk majd elsőként.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója