Világpremierrel egy időben érkezik a Stargirl az HBO GO-ra

Oszd meg a cikket másokkal is:

Jó hír a szuperhős-sorozat kedvelőinek, hiszen tovább bővül az Arrowerse. Ezúttal egy szemtelenül fiatal szuperhős, Stargirl kap saját DC sorozatot, amely május 19-én heti bontásban érkezik az HBO GO-ra.

Slider

A DC Univerzum új, Stargirl című sorozatában egy másodikos középiskolás lány, Courtney Whitmore (a sorozat sztárja Brec Bassinger) fiatal hősök szedett-vedett csapatát arra buzdítja, hogy folytassák a rég elveszett szuperhőscsapatnak, az Igazság Szövetségének a küldetését, és vegyék fel a harcot a múlt gonosztevőivel szemben. Bassinger (Rocksuli, Bella és a Bulldogok) mellett a STARGIRL című sorozatban szerepel Yvette Monreal (Rambo V – Utolsó vér, Matador), Anjelika Washington (Az ifjú Sheldon, We’re Not Friends), Cameron Gellman (Gyilkos játékok, Huszadik századi nők), Trae Romano (Little Ghosts, 555), Jake Austin Walker (Rectify, Fear of the Walking Dead), Hunter Sansone (Hurricane 360), Meg DeLacy (The Fosters, The Disappearing Girl), Neil Jackson (Az Álmosvölgy legendája, Isten hozott Marwenben), valamint Christopher James Baker (Ozark, A törvény nevében), továbbá Amy Smart (Shameless – Szégyentelenek, A törvény embere) és Luke Wilson (Roadies, Hülyék paradicsoma, Sulihuligánok).

Stargirl – Új sorozat hamarosan az HBO GO-n

Regisztrálj az #HBO GO-ra és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu​ Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook…

A sorozat alkotója Geoff Johns (Titánok, Wonder Woman, Batwoman), executive producere Johns mellett Greg Berlanti (A zöld íjász, Titánok, Flash – A villám, Supergirl, A holnap legendái), Melissa Carter (Queen Sugar, Zűrös viszonyok, The Lottery), Sarah Schechter (Batwoman, Riverdale, Rejtjelek) és Greg Beeman (Időutazók, Hősök, Éghasadás).

A Stargirl című új, eredeti, élőszereplős sorozatot a Berlanti Productions és a Mad Ghost Productions gyártotta a Warner Bros. Television közreműködésével. Világforgalmazója a Warner Bros. International Television Distribution.

Képek: HBO Europe

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója