Ezeket érdemes tudni a Dumaszínház dedikált streaming szolgáltatásáról, a DumaTV-ről

Oszd meg a cikket másokkal is:

Exkluzív tartalmakkal és eredeti felvételekkel indul a Dumaszínház saját streaming szolgáltatása a DumaTV, amit mostantól friss hírekkel és rendszeres ajánlókkal fogok nektek bemutatni. Elég csak elolvasni az újonnan induló hazai streaming alapú szolgáltatás bevezetőjét, és máris nyilvánvaló, hogy a DumaTV-nek helye van a Műsoron felületén:

 A DumaTV a Dumaszínház streaming szolgáltatása, a humor Netflixe, a stand-up comedy HBO GO-ja.

A streaming szolgáltatás március 25-én startolt el, és már több, mint 200 videóval, 63 órányi humorral rendelkezik, ami kiemelkedő teljesítmény az alig egy hónapja létező magyar startup vállalkozástól.

Slider

A fellépők önálló estjei mellett az ezekből készült válogatásokat, a Dumaszínház egyéb produkcióit, és számos olyan tartalmat láthatunk majd, amik más, ingyenes platformon nem elérhetőek. Ilyen például a Hadházi on the Road című sorozat, ami a humorista turnéját dolgozza fel a karantén előtt, a Duma Aktuál teljes műsorkínálata, amit a Corvin Dumaszínházban rögzítettek havonta 2019 szeptemberétől, valamint más olyan előadás felvételeket, amiket még nem sugárzott egyetlen csatorna sem ebben a formában.

Természetesen a járványügyi helyzetet követően lesznek majd élő adások is, amihez már adottak a technikai megoldások. Ezekre külön-külön is elő lehet majd fizetni, viszont a havi díjakba beletartoznak majd, tehát a szolgáltatás teljes rugalmasságot fog kínálni. Ami még ráadás jó pont a DumaTV csapatának, hogy mivel nyilvános rendezvényeket egyelőre nem tudnak tartani, így korábbi előadások felvételeit is elérhetővé teszik az előfizetők számára, amiket csak maguknak rögzítettek, tehát a nagyközönség a felvételeket még nem láthatta.

A DumaTV indulása hatalmas lendületet adhat nem csak a szakmának, de azoknak a nézőknek is, akik most ismerkednek stand-up műfajával. Megfizethető áron kapunk olyan exkluzív tartalmakat, amiket máshol nem láthatunk, ráadásul valamennyi eszközön elérhető. Akár mobilon akár a nappaliban nagyképernyőn, kedvünk szerint nézhetjük a Dumaszínház legjobb műsorait kiváló minőségben. Az oldalon rendszeresen találkozhattok a DumaTV ajánlóival, és beszámolok majd a készülő műsorokról is.  

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója