Dedikált HBO Max lesz az Apple eszközein, ami akár ingyen is megszerezhető

Disztribúciós szerződést kötött a Warner Media az Apple-el. Ennek az új együttműködésnek köszönhetően a május 27-én induló HBO Max streaming szolgáltatás elérhető lesz az almás cég készülékein, valamint teljes egészében integrálásra kerül majd az Apple TV alkalmazásában, ami azt jelenti, hogy az Apple a továbbiakban szorosan együtt fog működni az HBO Max-al, viszont azt még nem tudni, hogy ez mennyire fogja érinteni saját streaming szolgáltatását, az Apple TV Plus-t.

[smartslider3 slider=”11″]

A HBO Max jövőjét illetően komoly fegyverténynek tűnik, hogy a szolgáltatás alapból elérhető lesz iPhone vagy iPad gépeken – AirPlay segítségével akár még a TV-re is felküldhetővé válik -, és a leendő HBO Max nézők közvetlenül az App Store-ban is előfizethetnek a szolgáltatásra, ami egyelőre csak Amerikában fog elindulni.

Az Apple TV alkalmazáson belül lesz külön HBO Max szoba, és a Siri is tud majd keresni a dedikált HBO streaming szolgáltatás tartalmai között.

Ennek köszönhetően az HBO Max az AT&T, a Charter és a YouTube TV után az Apple TV-vel is disztribúciós partnerséget kötött, ami havi 14,99 dolláros áron indul kizárólag Amerikában, és majd 10 ezer óra tartalmat fog kínálni. Friss tartalomként érkezik majd a Love Life, a On the Record, a Legendary, a Craftopia, a Looney Toons Cartoons és a Not Too Late Show with Elmo. Ehhez jön még hozzá a Netflixtől visszavett Jóbarátok, a teljes Agymenők könyvtár, a Doctor Who és Rick and Morty: The Boondocks, valamint a nálunk szintén Netflix kizárólagos Studio Ghibli gyűjtemény, ami Amerikában HBO Max exkluzív lesz.

Fontos még megjegyezni, hogy azok az HBO Now előfizetők, akik eddig az Apple-en keresztül az App Store-ban fizettek a szolgáltatáséért, május 27-től ingyenesen frissíthetnek HBO Max-ra.

A hazai megjelenésről egyelőre nincs információm. Az HBO Magyarország tájékoztatása szerint továbbra is az a cél, hogy a lehető legjobb és legtöbb minőségi kontentet tegyék elérhetővé a felhasználók számára Európa szerte. Amint döntés születik a tartalmak akviziciójáról, a Műsoron különböző felületein azonnal megjelenik.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.