Ezek a premierek érkeznek a héten a magyar Netflixre (április 20-26)

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az előző héthez képest is nagyobb frissítéssel készül a héten a Netflix a #mardjotthon üzemmódra, amiből bárki választhat magának friss streaming látnivalót.

Több filmet és sorozatot láthatunk, de ígéretes animációkból sem lesz hiányunk. Tyler Rake szerepében Chris Hemsworth gondoskodik majd az akcióról, személyes kedvencem Michael Jordan pedig soha nem látott felvételeken meséli el, hogyan épült és jutott a csúcsra a Chicago Bulls dinansztia. A Netflix Vikingekre hajazó sorozata Az utolsó királyság már a negyedik etapját kezdi, és A Willoughby testvéreken keresztül egy hatalmas kalandban lehet részünk a Netflix új animációjával. Természetesen a héten sem maradunk spanyol thriller nélkül.

Lássuk a heti premier érkezőket. Viszont ahogy eddig megszokhattátok, jöhetnek még korábbi klasszikusok vagy régebbi sorozatok szinkronjai vagy feliratai, ezért érdemes folyamatosan olvasni, hiszen valamennyiről érkezőről beszámolok itt az oldalon valamint hivatalos közösségi oldalamon is.

Hétfő

Michael Jordan – Az utolsó bajnokságig (The Last Dance) – Netflix Original (ESPN) dokumentumfilm-sorozat

Trailer: “The Last Dance” 10-part documentary on Michael Jordan and the Chicago Bulls

“The Last Dance,” a 10-part docuseries that chronicles Michael Jordan and the Chicago Bulls’ dynasty, will debut on April 19 on ESPN.

Éjféli gosper S01

Éjféli Gospel | Hivatalos előzetes | Netflix

Világokon átívelő pszichedelikus utazás egy univerzumszimulátorban az élet és halál között feszülő egzisztenciális kérdések nyomában. Éjféli Gospel Pendleton Wardtól (Kalandra fel!) és Duncan Trusselltől (Duncan Trussell Family Hour podcast) április 20-tól a Netflix műsorán.

Füves fogások S01

Kedd

Middleditch és Schwartz teljesen improvizált stand-up különkiadása – Netflix Original stand-up

Szerda

A Willoughby testvérek kalandjai (The Willoughbys) – Netflix Original animáció

A Willoughby testvérek kalandjai | Hivatalos előzetes | Netflix

Miután meggyőzik magukat arról, hogy jobban járnak, ha szüleik nélkül nőnek fel, a Willoughby gyerekek egy fondorlatos terv segítségével vakációzni küldik szüleiket. A testvérek ezután izgalmas kalandok során fedezik fel a család igazi értékét. A közkedvelt író, Lois Lowry könyve alapján. Nézd meg A Willoughby testvérek kalandjai című filmet kizárólag a Netflix műsorán április 22-től.

Boroszlói pestis – Netfli Original film (Lengyelország)

Plagi Breslau – RECENZJA NOWEGO FILMU PATRYKA VEGI

“Plagi Breslau” to kolejny film Patryka Vegi, tym razem wyprodukowany dla paltformy Showmax. Czy mrożąca krew w żyłach wrocławska historia oferuje coś ciekawszego niż poprzednie filmy tego reżysera? Zobaczcie wideorecenzję. ► Subskrybuj nasz kanał: http://onskr.in/dajsuba Zostaw kciuka w górę 👍 i zaznacz dzwonek 🔔 obok subskrybuj!

Ki örökli a vadont? (Win the Wilderness) S01

A mocsár csöndje (The Silence of the Marsh) – Netflix Original film (Spanyolország)

No Title

No Description

Circus of Books – Netflix Original film

Bizarr teremtmények (Absurd Planet) – Netflix Original dokumentumfilm-sorozat

Csütörtök

Páncélba zárt szellem: SAC_2045 (Ghost in the Shell) S01

Páncélba zárt szellem: SAC_2045 | Utolsó előzetes | Netflix

A Páncélba zárt szellem Kenji Kamiyama és Shinji Aramakia közös, a közeli jövőben játszódó science fiction filmek meghatározó alkotása. A Páncélba zár szellem: SAC_2045 bemutatja, miként képzelik el ezt a nem is olyan távoli évet. A páncélba zárt kiborg, Motoko Kusanagi által vezetett 9. közbiztonsági szekció újra felkészül, hogy szembeszálljon a kiberbűnözőkkel.

Aki a virágot szereti (The House of Flowers) S03

Péntek

Tyler Rake: A kimenekítés (Extraction) – Netflix Original film

Tyler Rake: A kimenekítés | Hivatalos előzetes | Netflix

Tyler Rake (Chris Hemsworth), a rettenthetetlen zsoldos karrierje leghalálosabb küldetésére indul, amikor megpróbálja megmenteni egy nemzetközi maffiafőnök elrabolt fiát. Az akciódús, izgalmas thrillert Sam Hargrave rendezte, producerei Joe és Anthony Russo, a Bosszúállók: Végjáték újító szellemű rendezői.

Tisztelettel Kanan Gill – Netfli Original stand-up

After Life-Mögöttem az élet S02

After Life | Season 2 Official Trailer | Netflix

Still struggling with immense grief after the death of his wife, Tony (Ricky Gervais) is trying to turn over a new leaf. Will he succeed in helping the people around him, or will he go back to being the same old Tony?

Bevezetés a szerelembe (Love 101) S01

Hello nindzsa! S01 animáció

Vasárnap

Az utolsó királyság (The Last Kingdom) S04

The Last Kingdom | Season 4 Trailer

Season 4 of The Last Kingdom comes to NETFLIX on Sunday 26th April