A mozik helyett a Netflixre érkezik a lengyelek sikergyanús horrorfilmje, az Éber erdő

Oszd meg a cikket másokkal is:

Meghalnál internethez való hozzáférés nélkül? – teszi fel a kérdést az Éber erdő (W lesie dziś nie zaśnie nikt), a lengyelek tavasszal érkező fiataloknak szóló horrorfilmje, ami a COVID-19 kitörése miatt a román Miami Bici-hez hasonlóan mozik helyett streamingre, pontosabban a Netflix műsortárába fog hozzánk megérkezni.

Slider

Bartosz M. Kowalski filmje az Éber erdő március 13-án pénteken mutatkozott volna be a mozikba, a koronavírus járvány viszont közbeszólt, így nagyvászon helyett a streaming óriás saját gyártásaként (Netfli Original) érkezett a műsortárba. A film ugyan rendelkezik magyar műsorlappal, viszont a pontos hazai megjelenés egyelőre nem ismert.

W LESIE DZIŚ NIE ZAŚNIE NIKT – ZWIASTUN

Mieli przeżyć wakacje bez telefonu. Nie przeżyli.Zobacz zwiastun “W lesie dziś nie zaśnie nikt”!⁣Śledź rozwój wydarzeń:➡️ IG: https://www.instagram.com/wles…

A trailer alapján a youngster horror kellően pörgős és a műfaj kedvelői is örülhetnek, hiszen sok vér és rettegés fokozza majd a film főként fiatalokra szabott hangulatát. Néhány technikai függőségben szenvedő tini elindul a Varsó melletti Kampinos Nemzeti Parkba „offline” táborozni azzal a méltó céllal, hogy intelligens készülékeiktől való függőségüket megszüntessék.

Kowalsky a TheFirstNews-nak adott interjújában úgy fogalmazott, hogy az Éber erdő Netflixre történő átadásával a filmet egy teljesen új közönség számára nyitotta meg, ami áttörést jelenthet a többi lengyel film számára is. Egy másik lengyel film, Patryk Vega 2018-as thrillere A Boroszlói pestis (Plagi Breslau) például jövő hét szerdán érkezik a Netflix magyar műsortárba.

Plagi Breslau – RECENZJA NOWEGO FILMU PATRYKA VEGI

“Plagi Breslau” to kolejny film Patryka Vegi, tym razem wyprodukowany dla paltformy Showmax. Czy mrożąca krew w żyłach wrocławska historia oferuje coś ciekaw…

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója