Adakozz DiCaprio új kampányalapjának és együtt szerepelhetsz vele az új filmjében

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ráadásul a Megfolytott virágokat jó eséllyel a Netflix vagy az Apple TV Plus is streaming műsorára tűzi, így  együtt mutatkozhatsz olyan  világsztárokkal, mint Robert De Niro vagy Martin Scorsese.

Slider

Az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio és Robert De Niro arra ösztönzik az embereket, hogy adományozzanak az instagramon futó, főként hírességeket tömörítő kampány alapjának, az All In Challenge-nek, amely világsztárok közreműködésével adományokat gyűjt a COVID-19 válság idején a rászorulóknak. Plusz motivációként az adományozók esélyt kapnak rá, hogy szerepelhessenek Martin Scorsese készülőfélben lévő új filmjében, a Megfojtott virágok (Killers Of The Flower Moon) westernben.

Ezt DiCaprio Robert De Niróval közösen jelentette be egy reggeli instaposztban, és máris meghívta a kezdeményezéshez Matthew McConaughey-t is, tehát akár még több hasonló felajánlás is megszülethet. A rövidke szerep mellett a szerencsés nyertes természetesen találkozhat a színészekkel és a rendezőkkel, valamint ott lehet a film világpremierjén is. DiCaprio az Apple-lel, Laurene Powell Jobs-szal és a Ford alapítvánnyal közösen egy 15 millió dollárt értékű alapot is szeretne összegyűjteni, amely főként  az alacsony jövedelemmel rendelkező családok, az idősek és az ingyenes iskolai étkezésre támaszkodó gyerekek támogatásárát szolgálná.

https://www.instagram.com/p/B_ARFRnAkzS/

Pontos részleteket egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen szerepről van szó és mikor kezdik el a forgatást, ami nyilván gesztus értéket képvisel, viszont így is óriási dolog együtt lógni DiCaprioval és a haverjaival, és még segítettél is a rászorulóknak.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója