Májusban érkezik és már magyar címmel is rendelkezik a Lovebirds a magyar Netflixen

Oszd meg a cikket másokkal is:

Premierdátumot kaphatott Issa Rae és Kumail Nanjiani főszereplésével készült romkom a Lovebirds, ami elsőként esett filmes fronton áldozatul a koronavírus-járványnak, és a Paramount Pictures filmje kihagyva a mozibemutatókat immár Netflix Original-ként fogja elkezdeni a streaming karrierjét. Már magyar címmel is rendelkezik: Szerelemben, bűntényben.

Slider

Ahogy korábban megírtam, a film eredetileg a South by Southwest (SXSW) filmfesztiválon mutatták volna be, világpremierje pedig április 3-án lett volna, amit a kialakult helyzetre való tekintettel töröltek, és a továbbiakban a filmet a Netflix Original, tehát saját gyártásban fogj interneten terjeszteni.

A Lovebirds már meg is jelent a magyar műsortárban, és néhány forrás szerint május 15-én, HurráPéntek! alkalmával lesz bemutatva. Amíg a Netflix nem erősítik meg a dátumot, addig nem minősül hivatalos premiernek, a május viszont szinte biztosnak tekinthető. A Szerelemben, bűntényben lesz az első film a Netflixen, amit otthon kényelmében nézhetünk meg a mozik helyett, viszont a kialakult helyzetben magyar szinkronra nem igazán számíthatunk.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója