A Westworld sztárjával érkezik a Fekete Párduc rendezőjének első Netflixes filmje

Oszd meg a cikket másokkal is:

Letöltendő élet (All Day and a Night) címmel május 1-jén érkezik Joe Robert Cole, a Fekete Párduc (Black Panther) rendezőjének első Netflixes filmje Jeffrey Wright (Bernard, Westworld) és Ashton Sanders (Holfény) főszereplésével.

Slider

Wright és Sanders mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman), Regina Taylor (A bátrak igazsága), Kelly Jenrette, Isaiah John (Fehér hó), Shakira Ja-nai Paye és Andrea Lynn Ellsworth.

Letöltendő élet Jeffrey Wright és Ashton Sanders szereplésével | Hivatalos előzetes | Netflix

Erőteljes, merész dráma a Fekete párduc társszerzőjétől, Joe Robert Cole-tól. Szereplők Ashton Sanders (Moonlight), Jeffrey Wright (Westworld), Isaiah John (…

A Netflix új börtöndrámája egy fiatal bűnözőről szól (Sanders), aki egy Oaklandben zajló bandaháborúba keveredik, és a rá váró életfogytiglani büntetésben egyetlen esélye apja (Whright), aki megpróbálja fiát mentálisan kirángatni az alvilág és a bandaháborúk könyörtelen világából. A történet több idősíkban játszódik, ezért Sanders börtönbe vonulását megelőző napok kulcsfontosságú szerepet játszanak. Jeffrey Wright a Westworld sorozat mellett szerepelt az O.G.: Original Gangsta, szintén HBO gyártású filmben, amiben 24 évnyi börtönlét után próbál meg új életet kezdeni.

Egyébként a film zenéjét Michael Abels írta (Us), aki a Cory Finley által írt Romlott oktatás (Bad Education) című, április 26-án érkező HBO filmben is közreműködött.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója